Tendinetele nuntilor moderne

Traditiile nuntilor vechi nu s-au sters... doar s-au transformat in timp prinzand haine noi sub aceleasi sensuri. Pentru ca oamenilor le place ineditul, au venit chiar cu idei noi in materie de nunti, astfel ca modernitatea si-a pus amprenta si asupra unuia din cele mai frumoase evenimente din viata unui cuplu.

Traditiile nuntilor vechi nu s-au sters... doar s-au transformat in timp prinzand haine noi sub aceleasi sensuri. Pentru ca oamenilor le place ineditul, au venit chiar cu idei noi in materie de nunti, astfel ca modernitatea si-a pus amprenta si asupra unuia din cele mai frumoase evenimente din viata unui cuplu.

Acum la moda pentru nunti sunt traditiile haioase si modificate.

Intampinarea invitatilor

Pentru o nunta ce se considera a fi de lux se preteaza ca invitatii sa fie primiti cu sampanie de catre miri si cu o fantana de ciocolata de unde sa-si alinte gusturile alaturi de fructele asociate. Fantana de ciocolata a devenit de nelipsit la cat mai multe nunti de pe meleagurile noastre, fiind considerata, alaturi de tort, o delicatesa a serii.

Daca in alte dati invitatii erau primiti si prin prinderea unei flori in piept, astazi nu totdeauna se mai respecta aceasta traditie, fiind inlocuita cu cea a marturiilor, considerandu-se ca aceste mici cadouri ar fi o alternativa mai buna cocardelor. Oamenii pleaca aacasa cu o amintire mai frumoasa.

Retail jobs

Dansul mirilor

Vestitul vals vienez cu care mirii deschideau ringul a pierdut din farmec de-a lungul timpului. Desi a ramas in continuare unul dintre cele mai elegante dansuri pentru seara nuntii, totusi tinerii ce se casatoresc in zilele noastre prefera un stil mai vesel, mai putin elegant si sobru. Astfel aleg printre coregrafii dansurile moderne care, desi sunt haioase, se potrivesc totusi mai putin unui astfel de eveniment, mirele fiind imbracat elegant, mireasa la fel, iar coregrafia cu miscari copilaresti din maini si din picioare. Totusi, in ciuda acestor nepotriviri, se pare ca aceste dansuri ce au menirea de a surpinde invitatii par sa fie apreciate. Adesea dansul mirilor incepe prin clasicul vals, apoi, ca si cum s-ar fi stricat CD-ul, muzica se opreste facand loc unui ritm rapid de dans modern. Finalul se poate realiza prin reluarea pasilor de vals, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca si cum s-ar fi inchis cercul pe care cei doi au tot dansat. Ei... mai sunt si dansuri sexy, cand mirele incerca un streaptease...

Limuzina, caleasca, elicopter, parasuta...

O alta extravaganta a nuntii este reprezentata de mijlocul de transport al mirilor. Fiind o ocazie speciala, acestia doresc sa vina la biserica intr-o masina de lux sau printr-o maniera inedita. Si nu exagerez sau inventez cand spun ca unii miri aleg sa vina la biserica... din cer, cu parasuta sau elicopterul, altii aleg o caleasca cu iz medieval, iar altii o masina de lux sau, de ce nu, o motocicleta! Este la moda ca mirii sa suprinda prin aparitia lor la biserica

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri