Setari Cookie-uri

Decoratiunile de nunta la preturi minime

Costurile organizarii nuntii devin din ce in ce mai mari, majoritatea furnizorilor care ar putea fi implicati intr-un astfel de eveniment facand o adevarata afacere din bucuria oamenilor de a se casatori.

Costurile organizarii nuntii devin din ce in ce mai mari, majoritatea furnizorilor care ar putea fi implicati intr-un astfel de eveniment facand o adevarata afacere din bucuria oamenilor de a se casatori.

Pentru cuplurile mai practice care nu au un buget foarte mare pe care sa il aloce pregatirilor de nunta sau care chiar au indemanarea necesara pentru a pregati singuri unele elemenete decorative fara a mai cheltui pentru acestea, echipa Grace va recomanda cateva idei practice pentru decoratiunile de nunta.

In aceasta privinta imaginatia nu trebuie sa aiba decat o singura limita, cea a bunului gust. In rest... este permis orice. Astfel nu este obligatoriu sa pastrati traditiile privind decoratiunile, sa folositi neaparat clasicele buchete de flori sau chiar baloane. Va puteti juca cu foarte multe elemente cu rol decorativ, la preturi mici si totodata care creaza o atmosfera plina de inedit.

Citește și:

Conteaza foarte mult tema nuntii, aceasta limitand cromatica, la fel si anotimpul sau spatiul in care se desfasoara (in aer liber, vara, primavara etc). Ca o regula de baza este bine sa folositi si elemente de sezon pentru decorare, elemente ce pot consta fie in cromatica (vesela pentru primavara, cu multe flori pentru vara sau in culori calde si cu natura moarta pentru toamna spre exemplu), fie in ceva reprezintativ (scoici, flori de primavara, frunze uscate etc).

Pentru ca florile sunt scumpe iar aranjamentele florale pe care vi le propun cei care lucreaza in domeniu sunt si mai scumpe va recomandam cateva trucuri pentru a scuti din cheltuieli:
- nu folositi foarte multe flori. Acestea trebuie sa fie rare, astfel ies mai bine in evidenta, si de asemenea culoarea lor sa fie evitata in alte aranjamente, ba chiar potetntata (de exemplu trandafiri albi evidentiati printr-un decor vecin intr-o culoare tare, trandafir rosu in decor alb etc).
- in afara rarelor flori pe care le puteti pune singuri in recipiente (vaze simple a caror cromatica este in ton cu cea a nuntii, eventual inalte) inconjurate de cateva frunze decotative puteti folosi pentru decor diverse alte elemente. Puteti culege crengi inmugurite sau cu frcute de padure mici si rosii pe care sa le recolorati cu spray-uri (verzi, argintii, aurii, cu sclipici sau fara), pietre, scoici, margele in diverse culori sau care imita perle (le puteti gasi in mercerii), panglici, cateva fructe razlete pe masa, petale de flori (de camp de exemplu), lumanari parfumate etc.
- tineti cont ca in decor intra si culoarea fetelor de mese, a servetelelor, acestea putand juca rol de elemente decorative, la fel si tacamurile sau farfuriile. Vorbiti cu patronii localului despre ecst aspect si vedeti ce servicii au incluse.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.