Setari Cookie-uri

Sunteti trupuri si suflete pereche? Palmele iti dezvaluie

In palma sunt inscriptionate si relatiile de dragoste pe care le stabilim de-a lungul vietii si chiar gradul de compatibilitate fizica si emotionala cu persoana pe care sustinem ca o iubim. Doresti sa afli daca tu si partenerul tau de viata sunteti suflete si trupuri pereche? Doresti sa afli daca sunteti compatibili din punct de vedere sexual? Inainte de toate, priveste bine propriile palme, iar ulterior examineaza-le atent si pe ale partenerului. Citeste informatiile prezentate mai jos si vei vedea ca multe dintre tainele sexualitatii si ale intimitatii cuplului din care faci parte iti vor fi dezvaluite.

Muntele lui Venus -Daca te uiti atent in palma, vei vedea ca muntele lui Venus se afla la radacina degetului mare. Aceasta portiune din palma semnifica centrul voluptatii si al placerilor trupesti, precum si al comportamentului emotional, indicand sexualitatea unei persoane. Daca intre cei doi parteneri ai cuplului exista un grad mare de potrivire erotica si sentimentala, uitandu-te la palmele celor doi vei observa ca dimensiunea portiunii aflate sub degetul mare este aproape identica (inaltimea muntelui si gradul de definire al acestuia sunt asemanatoare).

Pe de alta parte, partenerii care au dimensiuni total opuse ale muntelui lui Venus au o relatie aducatoare de insatisfactii si neimplinire mai ales din punct de vedere sexual. Persoana ce are portiunea aflata la bazele degetului mare foarte bine definita dispune de o sexualitate puternica, iar persoana cu un munte al lui Venus vag conturat indica o dorinta sexuala scazuta. Prin urmare, cei doi parteneri sunt incompatibili din punct de vedere sexual.

Citește și:

Linia inimii porneste din dreptul indexului spre incheietura mainii si reprezinta traseul sentimental sexual, inima si sufletul unei persoane. Pentru ca doua persoane sa fie perfect compatibile, liniile inimii ar trebui sa fie oarecum similare si sa se termine in acelasi loc. Daca o persoana a suferit dezamagiri in dragoste, va avea linia inimii intortocheata. Acesteia i se recomanda mai multa prudenta inainte de a se abandona total intr-o relatie.

Daca cei doi au linia inimii frumoasa, dreapta, fara intreruperi e semn al unei relatii frumoase, al unei iubiri linistite, al armoniei in cuplu si al fericirii conjugale. O linie a inimii taiata si una dreapta denota pasiune energica si afectiune tandra intr-un cuplu, dar si multa inconstienta si iresponsabilitate venind din partea partenerului cu linia inimii fragmentata. O linie prea subtire si una prea accentuata semnaleaza o relatie dificila, doua persoane care nu au prea multe lucruri in comun. Linia subtire a inimii denota un temperament incapabil de sentimente puternice, iar linia accentuata un temperament exagerat de sentimentalist. Prin urmare: nepotrivire de caracter!

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Cam in varsta pentru o iubire pe internet?

Cu experienta sexuala pe masa de operatii

Horoscop karmic: ce iti lipseste pentru a te simti cu adevarat implinita?

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.