Petrecerea burlacelor sau a burlacilor se organizeaza inainte de nuta tocmai in ideea ca va fi o ultima noapte rebela in care faci ce-ti trece prin cap, caci mai apoi s-a terminat cu viata de noapte, flirtul si petrecerile unde puteau sa-ti zboare liber ochii spre o persoana atractiva de sex opus sau poate pur si simplu aveai chef sa dansezi cu cineva ce tinea pasul cu tine.

Dragoste in cuvinte: Citate inspirationale pentru povesti de dragoste nemuritoare

Dupa cum se defineste a fi petrecerea burlacelor tragem usor concluzia ca o casnicie inseamna deja o mare ingradire a libertatii, sugerand ca ne priveaza in primul rand de distractie, dar si de o mare parte a libertatii noastre. Apoi ne gandim la responsabilitatile crescute care vor veni, la copii si in final la viata de familie, cu iesiri de rutina in week-end. Deja “peisajul” devine plictisitor.

Este adevarat ca o relatie cu acte in regula inseamna fidelitate, insa totodata inseamna si incredere. Daca unul din parteneri nu are chef de dans iar celuilalt ii danseaza si inima in piept, de ce sa nu mearga pe ring unde eventual va gasi o partenera? Poate fiecare om casatorit merita libertatea asta... Se spune ca femeile sunt cele care pun cele mai multe restrictii intr-o relatie, insa ele isi doresc doar stabilitate si siguranta.

De ce nu le place cand barbatii merg la meciuri sau ies cu prietenii? Nu pentru ca vorbesc multe nebunii sau ca ar iesi sa se distreze, ci pentru ca probabil uita sa se intoarca la o ora rezonabila, uita sa sune si miros a bautura inca de la usa casei. Dar sunt si barbati cu simtul masurii care ar trebui sa se intalneasca cu prietenii fara a fi stresati de discutiile care vor iesi acasa. Poate si femeia are voie sa danseze cu altul care stie ce sa faca cu picioarele in afara de a merge.

De fapt, tocmai restrictia de la micile distractii cu persoane de sex opus sau restrictia iesirii cu prietenii sau prietenele sunt motivele care duc incet, dar sigur, la destramarea relatiei si la aparitia macar a gandurilor de inselare. Fiecare om simte nevoia libertatii si cu cat are mai putin parte de ea, cu atat si-o doreste mai mult. Ar trebui sa traim liber intr-o relatie si mai ales in casnicie, insa fara a include in aceasta libertate si inselarea. Daca intr-adevar iti place partenerul de viata pe care l-ai ales, de ce l-ai insela? Relatia dintre doi oameni inseamna mult mai mult decat atractie sexuala, iar dreptul la o petrecere ca cea a burlacilor ar trebui sa il aiba si persoanele implicate intr-o relatie de lunga durata, asa cum este casnicia. Iar celebrul streeptess din cadrul acestei petreceri ramane doar la acest nivel. Nu voi sunteti cei mai frumosi oameni de pe pamant, este evident sa fie si altii mai frumosi la care de ce sa nu te uiti? Caci oricum nu se va trece peste limitele... privitului. De ce sunt atatea

Statusuri de dragoste
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: