Setari Cookie-uri

Top 6 cadouri inedite pentru miri

La noi se practica mai putin lista de cadouri, ramanand in traditie nunta cu dar. Astfel ca fiecare nuntas trebuie sa aleaga pentru ziua nuntii, mai ales daca face parte din apropiatii cuplului, un cadou deosebit, util si totodta semnificativ. Insa de cele mai multe ori nuntasii aleg cadouri asemanatoare: lenjerie de pat, lenjerie intima, vesela, seturi de cafea, electrocasnice etc. Nu e rara intamplarea ca mirii, atunci cand deschid cadourile, sa se intrebe ce ar putea face cu cele 5 seturi de cafea si cu cele dpua filtre de cafea.

3. Surpriza: un joc spectaculos de artificii! Daca va permiteti si stiti ca le face placere mirilor le puteti organiza o surpriza cu un joc de artificii. Trebuie sa va interesati daca nu cumva au organizat si ei unul, dar chiar si asa puetei organiza un joc de artificii in anumite momente principale ale nuntii, cum ar fi dansul mirilor, tortul, aruncarea jartierei mirese sau rascumpararea acesteia de catre mire dupa ce a fost furata. Vorbiti cu patronul localului si organizati totul astfel incat in aceste momente sa existe in jur aranjamentele potrvite, decorul si atmosfera creata va fi una spectaculoasa, romantica.

4. Cadouri indraznete! Daca mirii sunt tineri ori daca ii cunoasteti a fi temperamente pasionale le puteti face cadouri indraznete pentru dormitor: o lenjerie intima comestibila, “accesorii” pentru dormitor – catuse din blanita, costumase etc. – sau le puteti cumpara o lenjerie de pat speciala, din matase pentru vara in culori placute mirilor dar care sa induca erotism sau o lenjerie cu blanita pentru iarna.

Citește și:

5. Sedinte spa si masaj! Dupa stesul acumulat in ultimle saptamani de organizare a nuntii si dupa oboseala si consumul emotional cei doi indragostiti merita din plin o perioada de relaxare. Asadar le puteti face cadou rezervari la sedinte spa si masaj special (tailandez de exemplu). Atentie, daca stiti ca pleaca in luna de miere, fiti atenti la detalii si puteti face rezervarile direct la destinatia celor doi.

6. Cutie de bijuterii. Femeile adora bijuteriile, dar si barbati au nevoie de un locas in care sa-si puna cu gria butonii, acele de cravata si bijuteriile barbatesti. Astfel le puteti face cadou mirlor doua cutii de bijuterii, una pentru ea in culori si forme specifice, si alta pentru el, de asemenea potrivita. Puteti grava pe cutii numele fiecaruia si data nuntii.

Cu siguranta lista ideilor inedite pentru cadoul de nunta nu se opreste aici, existand multe posibilitati ce necesita insa putina imaginatie. Daca unele idei sunt prea costisitoare, va puteti asocia cu alti invitati. Va asteptam sa ne impartasiti si alte idei cu privire la cadoul de nunta mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Grace.

Citește și:

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.