Setari Cookie-uri

Jocuri in timpul nuntii

Orice eveniment care este plin de veselie nu poate fi numit altfel decat unul reusit. Oamenilor le place foarte mult sa rada, astfel ca dincolo de eleganta decorurilor de nunta si a tratarii impecabile trebuie sa fie loc de distractie.

Orice eveniment care este plin de veselie nu poate fi numit altfel decat unul reusit. Oamenilor le place foarte mult sa rada, astfel ca dincolo de eleganta decorurilor de nunta si a tratarii impecabile trebuie sa fie loc de distractie.

Desi la noi in tara sunt mai putin practicate, jocurile de nunta reprezinta poate cele mai memorabile evenimente din cadrul petrecerii de nunta, alaturi de dansul mirilor, aruncarea buchetului si alte traditii specifice.

Noi va propunem cateva jocuri de nunta simpatice care sigur vor aduce veselia in randul invitatilor.

Dansul pinguinului

Este un dans ce nu are limite de varsta, putand fi dansat atat de cei mici cat si de cei mari. Acest haios dans este practicat si la noi mai ales in cadrul petrecerilor, insa cu toate acestea nu foarte multe persoane au auzit de el. Pentru a va lamuri despre ce este vorba am ales un video in care mai multi nuntasi se distreaza pe muzica specifica acestui dans.

Citește și:

Un dans... la fel de haios

Cu siguranta la nunta vor fi multe cupluri, astfel ca acest dans dovedeste cat de mult se pot intelege din priviri, din limbajul trupului. Mai exact cuplurile trebuie sa formeze o adevarata pereche de dans astfel incat sa se sincronizeze, caci nu va fi usor. Ce este de facut? De obicei se foloseste un fruct (mar, portocala etc) sau un balonas pe care fiecare pereche trebuie sa il mentina intre... frunti, fara sa cada, Cei care vor reusi pana la final vor fi premiati.

O rascupmarare... haioasa

La multe nunti se fura mireasa, iar pentru a o recupera mirele trebuie sa plateasca fie cu o lada de bere, fie prin alte mijloace. Alti “hoti” au fost insa foarte ispirati si in locul unei rascumparari materiale i-au cerut mirelui o declaratie de dragoste pentru mireasa, insa nu oricum. Au ales o serie de cuvinte haioase (cizma, remorca, tufis etc) pe care mirele trebuia sa le asocieze intr-o scurta declaratie de dragoste, insa neaparat convingatoare, altfel... nu isi recupera mireasa. Asadar, acest moment poate fi unul prielnic pentru jocuri amuzante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.