Setari Cookie-uri

Casatoria, dragoste pana la moarte sau... infidelitate?

Se spune ca atunci cand te casatoresti ar trebui ca tot restul vietii de atunci inainte sa nu mai ai contacte intime cu alta persoana decat cu sufletul pereche. Teoretic asa este nobil, sa-ti respecti jumatatea si mai ales sa o iubesti, insa ce te faci cu rutina sau, mai rau curiozitatea? Daca partenerii s-au casatorit cand au fost prea tineri, vor naste curiozitatea de a incerca si alti parteneri sau poate, mai rau, vor realiza ca la momentul casatoriei nu aveau inca un sistem de valori ale vietii bine structurat, ca ei de fapt vor altceva sau ca pur si simplu... s-au schimbat.

Copilas gaseste cuvinte si idei asa frumoase: "Daca partenerul nu e corect,normal ar fi sa-l tratezi la fel,dar eu,de exemplu,n-as putea sa insel pt a ma razbuna.In fond e vorba de mine,in primul rand.As putea doar sa-i intorc spatele si sa-mi vad de ale mele.Si bineinteles ca as cauta mai cu grija..."

In zilele noastre, cu atatea tentatii, cu atatea incurajari la stima de sine, la libertatea de sine si cu toata independenta financiara si de deplasare, se mai poate oare sa fii fidel? Poti sa pastrezi pana la moarte acelasi partener? Va asteptam pe Forumul Grace sa ne impartasiti parerire despre un subiect care, cred eu, ne framanta pe toate.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.