Setari Cookie-uri

A aparut numarul 25 al revistei Ideal Mariaj

Un numar aniversar precum acesta, al 25-lea, nu putea avea ca tema decat nunta romameasca. Stiu, pare cliseu, mai ales in conditiile in care, nunta romaneasca in secolul nostru nu mai pastreaza nimic din traditiile de odinioara si se rezuma in mare parte la baloane, sarmale, mult sclipici si muzica usoara interpretata de asazisele vedete ale timpurilor noastre. Nu acest tip de nunta ne-a fost inspiratie pentru acest numar Ideal Mariaj. Am cautat elemente traditionale pierdute, pe care am incercat sa le introducem cat mai subtil si sa iti oferim o tema cu adevarat romaneasca. Ne-au ajutat, ce-i drept, cu articole pertinente, cei de la Muzeul Satului, Palatul Mogosoaia sau Casa Doina. Am respectat fidel tema, de la locatiile sedintelor foto Muzeul Satului, unde am avut placerea sa colaboram pentru coperta revistei, cu Crina Abdrudan, careia i se potriveste de minune imaginea de Ileana Cosanzeana; Palatul Mogosoaia sau Casa Doina din Bucuresti pana la articole sau pagina de lucru manual. Revenind la inspiratia noastra, tin sa o citez, din paginile de tendinte moda, pe noua noastra colega Cristina Popa:

Un numar aniversar precum acesta, al 25-lea, nu putea avea ca tema decat nunta romameasca. Stiu, pare cliseu, mai ales in conditiile in care, nunta romaneasca in secolul nostru nu mai pastreaza nimic din traditiile de odinioara si se rezuma in mare parte la baloane, sarmale, mult sclipici si muzica usoara interpretata de asazisele vedete ale timpurilor noastre. Nu acest tip de nunta ne-a fost inspiratie pentru acest numar Ideal Mariaj. Am cautat elemente traditionale pierdute, pe care am incercat sa le introducem cat mai subtil si sa iti oferim o tema cu adevarat romaneasca. Ne-au ajutat, ce-i drept, cu articole pertinente, cei de la Muzeul Satului, Palatul Mogosoaia sau Casa Doina. Am respectat fidel tema, de la locatiile sedintelor foto – Muzeul Satului, unde am avut placerea sa colaboram pentru coperta revistei, cu Crina Abdrudan, careia i se potriveste de minune imaginea de Ileana Cosanzeana; Palatul Mogosoaia sau Casa Doina din Bucuresti – pana la articole sau pagina de lucru manual. Revenind la inspiratia noastra, tin sa o citez, din paginile de tendinte moda, pe noua noastra colega Cristina Popa:

Citește și:

“Intr-o lume in care minimalismul si opulenta voita isi impart in egala masura teritoriul atunci cand vine vorba de designul rochiilor de mireasa, nunta traditionala romaneasca poate fi o sursa de inspiratie bogata si totodatp o alternativa valabilp pentru orice viitoare doamna impresionatp sau atasata de datinile si portul popular romanesc.”

Nici propunerile de coafuri si machiaje nu au scapat temei alese si iti propunem astfel: codite, impletituri, gene lungi, buze lucioase si nu numai. Te invitam sa descoperi si naframa ca sursa de inspiratie si sfaturile pertinente ale Danei Argesan.

Ca in fiecare numar, iti prezentam un interviu exclusiv in Romania, cu un designer celebru international. Giovanna Sbiroli, a avut amabilitatea sa ne vorbeasca despre experientele ei cu clientele viitoare mirese dar si faptul ca a imbracat printese arabe, oameni faimosi si importanti din Hollywood, precum si dive, ca de exemplu fiica renumitului castigator de trofee Oscar, Carlo Rambaldi (premii pentru filmele „King Kong”, „E.T.” si „Alien”).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.