Setari Cookie-uri

Idei pentru o distractie de neuitat la petrecerea burlacitelor

Conform aceluiasi principiu care se aplica si pentru barbati, in noaptea petrecerii burlacitelor mireasa trebuie sa se distreze pe cinste si sa se simta libera... pentru ultima data. A te distra nu inseamna a depasi limita bunului simt si nici a face neaparat ceva ce probabil nu ai mai reusi in viata de familie, insa foarte importanta este traditia si amintirea acestei distractii precum si surprizele pe care cele mai bune prietene i le rezerva miresei.

Cheregi_andreea nu este de acord cu aceasta petrecere si motiveaza serios: "Nu as fi de acord cu o petrecere a burlacilor. Prietenul a fost la una cand s-a casatorit prietenul lui si mi-a povestit ce s-a intamplat. Unii dintre "prietenii lui a adus o c***a sa faca streaptease.l-au imbatat bine pe viitorul mire si nu a mai realizat ce face si a inceput sa faca prostii cu fata si pana la urma a dus-o intr-o camera.unul dintre acei buni prieteni i-a chemat iubita.va imaginati ce scandal a fost nu? Sa iti prinzi iubitul cu o c***a inainte de nunta. Nu sunt de acord cu astfel de libertate. Ca il lasi sa mearga la film, la fotbal, la o bere e altceva, dar nu acolo unde tu nu ai voie sa mergi. Ca doar nu degeaba nu poti merge. Nu aveam nici eu nimic inpotriva dar cand am vazut ce fac prietenii... sincer voi ati fi de acord la o astfel de noapte? Eu una poate is mai inapoiata dar ce e al meu sa fie al meu."

Citește și:

Poate ca o petrecere a burlacilor/burlacitelor ar fi si un bun test. Voi ce parere aveti? va invitam mai jos, in rubrica de comentarii, sa ne povestiti, ori sa discutam pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.