Setari Cookie-uri

10 Secrete ale unei relatii fericite

Relatiile raman pentru multi dintre noi un mister. Adesea nici cei ce au avut sau au parte de relatii fericite nu sunt foarte siguri ce anume au facut sau fac bine. Asta pentru ca relatiile solide nu necesita doar parteneri compatibili ci si multa munca. Cine spune ca pentru el lucrurile merg de la sine fie e foarte norocos, fie e inconstient sau pur si simplu minte.

balonase de sapun 10 Secrete ale unei relatii fericite9. Identificati aspectele negative si modificati-le

Poate ca relatia perfecta e un mit insa asta nu inseamna ca nu putem tinde spre perfectiune. Pentru a indeparta imperfectiunile din relatie mai intai identificati aspectele negative apoi gasiti rezolvarea lor. Spre exemplu, daca va plangeti ca nu va distrati indeajuns de mult cu cel drag atunci pregatiti o serie de actiuni interesante pentru amandoi.

10. Nu lasati stresul cauzat de munca sa intervina in relatie

Problemele ce nu au legatura cu viata de cuplu se lasa intotdeauna la usa. Daca aducem stresul de la locul de munca in cadrul relatiei riscam sa il indepartam pe cel drag. Antrenati-va mintea sa ramana fixata asupra momentului iar partenerul de viata va aprecia atentia acordata relatiei.

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Citește și:

35 costume de Craciunite
40 bijuterii pentru Revelion
Jakarta Fashion Week 2009

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.