Setari Cookie-uri

Cele mai bune si cele mai proaste combinatii zodiacale erotice

Pentru ca dragostea tine in unele cazuri pentru o eternitate, insa inainte (sau dupa!) trebuie sa treaca si prin dormitor, va prezentam cele mai bune si cele mai proaste combinatii erotice ale zodiacului european, alaturi de cine sar scantei si arde tot, alaturi de cine se instaureaza domnia ghetii, langa ce zodie dragostea curge si tu ramai indiferenta.

Capricorn -Gemeni - Replicile nu vin si cand vin, vin degeaba ca nu trebuie. Gestul potrivit se potriveste prea tarziu. Iar punctul culminant... punctul culminant nu prea exista. Ba mai mult, va ganditi serios si grav, de mult timp, ca la anul sa puneti busuioc sub perna si sa visati un alt Fat-Frumos in dormitor. Sexul dintre voi va da aripi sa zburati pe deasupra blocajelor de masini (doar ca sa dati bir cu fugitii pe cea mai indepartata planeta de la soare) si curaj sa iesi la plimbare in parc in cea mai gerioasa zi din an doar ca sa gasiti motive pentru absenta voastra la apel. Spaima voastra cea mai mare atunci cand va aflati in dormitor este ca de data aceasta chiar nu mai aveti scapare.

Varsator -Rac - Silent night, holy night, all is calm, all is bright... Intrebare: "Eu acum mananc si apoi ma uit la TV un pic. Tu ce ai de gand sa faci?". Raspuns:" Eu ma uit la TV un pic mai mult. Apoi mananc". Intrebare: "Mai tarziu?" Impreuna, intr-o singura voce: Mai tarziu avem de discutat. Ce se intampla in intimitatea sexuala a celor doi? Sarind peste discutiile filozofale si folosirea partenerului pe post de diazepam, in dormitorul celor doi... nu prea se intampla nimic. Da, va intelegeti bine, bine de tot, de parca ati fi cei mai buni prieteni dintotdeauna, de parca 24 de ore nu ar fi suficiente ca sa va povestiti problemele de peste zi de la serviciu. Nu va intrebati insa cum de ajung unii oameni sa faca copii?...

Citește și:

Pesti- Leu - Jos tabieturile! Traiasca tabieturile! Nu aici! Nu acum! Dar cand?... Sau hai acum... aici.. acum.. Dar chiar trebuie? Chiar nu ne putem stapani impulsurile fiziologice? Pasiunea in cazul vostru nu este precum vinul. Nu devine mai buna cu ani. Se oteteste si tinde sa devina catran. Atractia sexuala minima dintre voi face urat cand este tulburata din somnul ei cel vesnic. Si pe masura ce imbatraneste, se ramoleste, devine tipicara si depresiva, numai buna de dus intr-o chilie in pustiu, cu sanse mari sa fie data afara din functia de manager sef peste intregul dormitor. Pasiunea vine greu si trece repede. Pasiunea se ia si se intoarce pe toate partile. Cand este gata, se trage concluzia suprema: Nu prea a existat niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.