Setari Cookie-uri

5 cadouri inedite pentru miri

Daca mirii va sunt prieteni foarte apropiati sau rude ori de lipsisit de la nnta acestora atunci musai se cade sa le achizitionati un cadou.

De aceea atunci cand alegeti cadourile de nunta trebuie sa va ganditi daca se potrivesc cuplului si cat de utile sau dragute li s-ar parea. Mai trebuie sa luati in seama inca un aspect atunci cand alegeti cadoul de nunta: sa nu fie ceva foarte comun, de exemplu un set de cesti sau tacamuri ori vesela obisnuita, fiindca este foarte posibil ca si alti invitati sa ofere un cadou asemanator cu cel cumparat de voi. Va propunem o lista simpla de cadouri inedite pentru miri.

5 cadouri inedite pentru miri

Set de bijuterii

Pentru ea alegeti un set de cercei si pandantiv intr-o culoare care ii place (rosu, violet, albastru, negru), iar pentru el butoni eleganti, eventual doar argintii pentru a-i putea purta la orice costum.

O camera foto digitala

O camera foto digitala este un cadou foarte apreciat pentru tinerii casatoriti si destul de rar ales fiindca majoritatea invitatilor nu sunt in trend cu noile tehnologii. Aceasta rama le permite mirilor sa aleaga mai multe fotografii dragi lor pe care sa le ruleze ca un filmulet si de asemenea unele rame functioneaza ca un minimonitor, putand vedea chiar si filmulete pe acestea. Alegeti cu grija rama astfel incat sa aiba o rezolutie buna si o marime care sa permita rularea mai multor tipuri de poze.

Set de lenjerie intima

Daca va permiteti (si chiar daca nu) un set de lenjerie intima foarte sexy va fi cu siguranta apreciat. Setul poate fi si jucaus, de exemplu pentru ea un iepuras sau asistenta medicala.

Set pentru micul dejun


Un alt cadou foarte romantic este reprezentat de masuta pentru micul dejun servit la pat, cu accesoriile de rigoare: canile de cafea, farfuriutele pentru gustari si eventual o lumanare parfumata cu aroma tonica (de fructe, lamaie, vanilie, menta) care sa le faca dimineata placuta si sa ii trezeasca mai repede.

Bilete pentru cateva zile la spa

Daca stiti ca nu pleaca in luna de miere imediat dupa nunta, atunci sa fiti siguri ca nu va vor uita niciodata daca le luati bilete pentru 3 zile la Spa! Cu masaj inclus, piscina etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.