5 cele mai urate locuri in care te poti casatori

5 cele mai urate locuri in care te poti casatori

Nunta, locul unde femeia este ceruta de sotie, luna de miere - toate acestea trebuie sa se desfasoare intr-o atmosfera foarte frumoasa, de neuitat, tulburatoare...

Nunta, locul unde femeia este ceruta de sotie, luna de miere - toate acestea trebuie sa se desfasoare intr-o atmosfera foarte frumoasa, de neuitat, tulburatoare...

casatorieIn ultimii ani tot mai multe cupluri isi doresc o locatie nonconformista, unica, diferita decat in nuntile clasice. Iata o lista cu locuri... nu tocmai placute pentru a face nunta, insa depinde de placerile fiecaruia.

Nunta pe varful muntelui

In primul rand este foarte dificil sa ajungeti acolo, atat pentru voi cat si pentru nuntasi. De asemenea temperaturile sunt mai scazute, uneori pot cobora norii, pentru mireasa este foarte dificil sa ramana in tocuri si tinuta eleganta, la fel si pentru nuntasi si pe de alta parte ar trebui ca toti sa poata ajunge la telecabina, inclusiv bunicii.

Nunta la Mall

Nu ati fi primul cuplu care ati organiza nunta la Mall, insa sunt destule motive pentru care sa n-o faceti: este aglomerat, vin tot soiul de oameni in jurul restaurantului, unii invitati pot pleca la un film de exemplu si atmosfera nu-i tocmai romantica, inconparabila cu un restaurant pe malul unui lac.

Nunta in strainatate

Chiar daca unul dintre voi nu este roaman, nu se cade ca nunta sa o faceti in strainatate, cel mai corect si frumos ar fi sa organizati doua nunti. Altfel foarte putini invitati din tara vor fi dispusi sa plece in afara, mai ales daca trebuie sa zboare cu avionul sau au nevoie si de pasaport.

Nunta la TV

Daca iti doresti o nunta romantica si plina de distractie, atunci, chiar daca ai posibilitatea, nu alege sa fie televizata. Invitatii vor fi intimidati, veti fi luati la intrebari cand va este lumea mai draga si gafele vor fi discutate intens, eclipsand toate celelalte aspecte bune. Poate nu v-ar deranja barbfele, dar nu atunci cand sunt tocmai despre nunta voastra.

Nunta la... tara

Chiar daca locuiti in mediul rural, este de preferabil sa incercati sa organizati nunta intr-un oras mai apropiat, intr-un cadru mai sofisticat, luxos, impunator, care sa denote eleganta specifica unui astfel de eveniment. Astfel doamnele isi vor permite tinute de seara, tocuri si invitatii se pot bucura de un spatiu aparte, amenajat fastuos. Nunta la cort intr-o curte nu permite toate acestea si un astfel de eveniment se cere a fi unic, frumos, de neuitat.

Alte locuri nepotrivite in care s-au mai organizat nunti sunt numeroase, un alt exemplu ar fi intr-un penitenciar.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri