Setari Cookie-uri

Marturii sau cocarde la nunta?

Nuntile prezinta diverse surprize pentru invitati, atat prin programul evenimentelor, cat si prin micile cadouri care sunt oferite invitatilor, prin meniu, decor etc.

Cocardele pot fi stilizate sau din flori naturale si sunt impartite de domnisoarele si cavalerii de onoare care le poarta intr-un cosulet frumos decorat in tonul culorilor nuntii.

Cocardele nu sunt la fel pentru toti invitatii. Mirele si nasul poarta in piept o floare naturala intr-un aranjament deosebit, mirele are floare din buchetul miresei, iar nasul poarta floare din buchetul nasei.

Cavalerii si domnisoarele de onoare poarta flori naturale in piept dintre cele folosite in decoratiunile florale ale nuntii. Familia mirilor poarta de asemenea flori naturale, iar restul nuntasilor au in piept flori mai mici, de obicei stilizate.

Din pacate nu toti invitatii apreciaza cocardele, unii considera ca nu le sunt potrivite vestimentatei, altii nu doresc sa le fie prinse in piept pentru ca le rup hainele, insa mirii depun destul efort pentru aceste mici atentii, atat financiar, cat si ca timp pana le comanda, pana hotarasc modelul, numarul lor. Asadar o alternativa a cocardelor o reprezinta marturiile de nunta, mult mai apreciate de catre invitati.

Marturiile de nunta


Marturiile reprezinta mici cadouri care se aleg pentru nuntasi si care sa le aduca aminte de nunta respectiva. Marturiile pot consta in mici sticlute cu tarie, evantaie personalizate, mici iconite (din sticla de exemplu), diverse obiecte utile (dopuri in forma de inimioara, lumanari parfumate pentru indragostiti), chiar si clasicele bomboane in saculeti de tul.

Marturiile nu sunt inca bine acceptate pe meleagurile noastre, asadar daca aveti invitati din provincie sau care sunt traditionalisti, atunci este bine sa aveti cocarde, chiar daca ati ales sa le oferiti si marturii.

De asemenea mirele, familiile mirilor, nasii, domnisoarele si cavalerii de onoare vor purta in piept o flooare naturala dupa cum am specificat mai sus in informatiile despre cocarde, chiar daca au ales sa ofere invitatilor marturii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.