Kudika
24 Februarie 2011

Tortul de nunta reprezint unul din punctele cheie ale petrecerii de nunta. Nu doar gustul acestuia conteaza, dar si designul, precum si locul unde este plasat in timpul petrecerii de nunta, prezentarea acestuia de catre chelneri si semnificatia taierii tortului.

Tortul de nunta reprezint unul din punctele cheie ale petrecerii de nunta. Nu doar gustul acestuia conteaza, dar si designul, precum si locul unde este plasat in timpul petrecerii de nunta, prezentarea acestuia de catre chelneri si semnificatia taierii tortului.

Trend Alert Arthur Murray: Dansuri de inspiratie retro-vintage, pentru nunti tematice


ingrediente tort miriNu degeaba tortul mirilor este supranumit si “delicatesea serii”.

Ingredientele tortului de nunta conteaza mai mult decat in cazul onomasticilor sau al altor ocazii speciale tocmai pentru ca:

  1. petrecerea de nunta este una mare,
  2. invitatii servesc tortul dupa ce au dansat o noapte intreaga, dupa distractie si consum de alcool;
  3. ora la care se serveste tortul nu este deloc prielnica consumului de grasimi cu glucide si invitatilor li se poate face rau.

De aceea se considera ca tortul de nunta ar trebui sa aiba cateva ingrediente chieie pentru a fi gustos, energizant si totodata usor de digerat.

Secretele celui mai bun Tort de Nunta

In primul rand frisca trebuie sa fie redusa fiindca este foarte usor perisabila si totodata aproape imposibil de digerat la ora la care se serveste tortul mirilor.

In locul unui tort de frisca este indicat un tort de ciocolata si martipan. Ciocolata este mult mai usor digerabila si totodata contine cafeina, reprezentand o reala sursa de energie.

Blatul trebuie sa fie unul insiropat cu suc acrisor, de fructe, cu lamaie si suc de portocale in care se poate adauga si suc de ananas.

Fructele sunt obligatorii ca tortul sa fie racoros si usor de digerat:
- fructe de padure, acrisoare, aromate si foarte gustoase;
- fructe exotice acrioare si citrice: portocale, ananas, mandarine, clementine, banane etc.;
- fructe de pe meleagurile noastre: cirese, visine, poate chiar si putin alcool;
- puteti folosi si alune sau arahide, insa bine maruntite fiindca nu toti invitatii sunt tineri si pot aprecia din punct de vedere stomatologic astfel de ingrediente.

In privinta designului, lasati imaginati libera si alegeti un tort care sa va reprezinte gusturile.

Fructul de cactus sau MEDICAMENTUL cu tepi: beneficii in sanatate
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: