Setari Cookie-uri

6 Traditii fara rost

Sunt sigura ca, la fiecare nunta la care ai fost, ai vazut vreun lucru de a carui utilitate te-ai indoit.

Citeste mai departe si vezi daca am observat aceleasi inutilitati.

Ai avut atata grija in planuirea tuturor detaliilor, incat nu poti permite niciunei matusi sa strice ritmul petrecerii tale cu vreun „Nu, mama, acuma tre’ sa te ridice cu scaunu’ si sa te scoata din casa asa!”

Cearta-ma, de vrei, dar unele traditii chiar nu isi au rostul. Sunt unele recuperari dragute ale trecutului, asa cum sunt darul pentru nasi, darul nasilor pentru miri si partea cu „ceva furat, ceva imprumutat si ceva albastru”.

Din traditiile a caror utilitate nu o vad... voi enumera doar cateva, dar esti libera sa adaugi sau sa ma corectezi oricand.

Plata oglinzii

Stim ca vine nasa sa gateasca mireasa. Bine, minunat. Nici macar nu conteaza cate ore a stat cea din urma la coafor, unde a fost coafata, epilata, pensata, machiata. Vine nasa? Trebuie sa ii puna trei clame in par, sa o dea cu parfum si cu ruj si sa ii puna margelele (si asta mi se pare destul de redundant, dar acceptabil).

Citește și:

Toate astea, fara ca mireasa sa vada ceva. Nu, daca vrea sa se vada dupa ce a „gatit”-o nasa, trebuie sa ii plateasca tinerei care tine oglinda pe dos. Si, lucrul care este si mai idiot, se negociaza! „Hai, frumoasa, mai pune, ca stiu ca ai!”... ceva de genul.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.