Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Citeste mai departe si vezi daca am observat aceleasi inutilitati.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Ai avut atata grija in planuirea tuturor detaliilor, incat nu poti permite niciunei matusi sa strice ritmul petrecerii tale cu vreun „Nu, mama, acuma tre’ sa te ridice cu scaunu’ si sa te scoata din casa asa!”

Cearta-ma, de vrei, dar unele traditii chiar nu isi au rostul. Sunt unele recuperari dragute ale trecutului, asa cum sunt darul pentru nasi, darul nasilor pentru miri si partea cu „ceva furat, ceva imprumutat si ceva albastru”.

Din traditiile a caror utilitate nu o vad... voi enumera doar cateva, dar esti libera sa adaugi sau sa ma corectezi oricand.

Plata oglinzii

Stim ca vine nasa sa gateasca mireasa. Bine, minunat. Nici macar nu conteaza cate ore a stat cea din urma la coafor, unde a fost coafata, epilata, pensata, machiata. Vine nasa? Trebuie sa ii puna trei clame in par, sa o dea cu parfum si cu ruj si sa ii puna margelele (si asta mi se pare destul de redundant, dar acceptabil).

Toate astea, fara ca mireasa sa vada ceva. Nu, daca vrea sa se vada dupa ce a „gatit”-o nasa, trebuie sa ii plateasca tinerei care tine oglinda pe dos. Si, lucrul care este si mai idiot, se negociaza! „Hai, frumoasa, mai pune, ca stiu ca ai!”... ceva de genul.

Sursa foto: Shutterstock.com

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: