Setari Cookie-uri

Cele mai amuzante texte pentru invitatii de nunta

Te mariti? Da-le de veste in stilul tau!

O nunta este un moment cu adevarat special. Cu adevarat romantic. Cu adevara emotionant. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie si amuzant. Pofteste-ti invitatii la eveniment intr-un fel unic si ingenios.

sursa foto: shutterstock.com

1. Nu a fost dragoste la prima vedere.

Sau la a doua vedere. Dar iata-ne ajunsi in fata altarului. Va asteptam sa celebram uniunea la biserica apoi sa rupem pingelele la restaurant. Incaltamintea comoda obligatorie. Orice contraventie va fi taxata cu o sticla de sampanie depusa pe masa mirilor.


2. Ciresica are mere, Ciresel vine si-o cere. Ciresica a zis da, te astept la nunta mea!

3. Secretul unei casnicii fericite este…un secret. Chiar daca nu il stiu inca, Mireasa si Ginerele va asteapta la celebrarea casatoriei lor la biserica urmata de o noapte de petrecere alaturi de toti cei dragi. Daca nu va e rusine sa beti in fata parintilor, va asteptam alaturi de noi.

Citește și:


4. Conform art.1 din Codul Familei, cetateanul INVITAT este rugat sa se prezinte la Biserica pentru a fi martor la condamnarea Miresei si a Ginerelui la ani grei de fericire conjugala. Prezenta obligatorie.

5. Reteta fericirii

Se iau doi indragostiti, Ginere si Mireasa, se adauga o pereche mandra de nasi si doua perechi de parinti cam pleostiti ca le pleaca odoarele de acasa si se amesteca totul la Biserica.
Masa va fi servita la Restaurant, asezonat totul cu dragoste, muzica si bautura. Se tine pe foc pana in zori.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.