Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasa cerere in casatorie!

Cererea in casatorie,cea mai frumoasa declaratie de dragoste

Cereri in casatorie inedite

In ziua de astazi nu mai e de ajuns sa te asezi intr-un genunchi si sa adresezi marea intrebare, ci trebuie ca evenimentul sa fie unul deosebit si original. Cei care incearca sa planifice o zi perfecta pentru persoana iubita se pot inspira din urmatoarele idei, care ne arata ca o cerere in casatorie deosebita nu inseamna un efort financiar considerabil, ci creativitate inainte de toate!

Desi este un scenariu intalnit in filme si poate parea banal la prima vedere, in realitate acest plan nu este deloc usor de pus in practica. E nevoie de o trupa de muzicanti si de o doza mare de curaj sa te duci in fata locuintei ei sa ii faci o serenada!

Aceasta este o maniera inedita de a-ti exprima iubirea fata de persoana iubita chiar si in viata de zi cu zi, deci va fi cu atat mai impresionanta daca este insotita de o cerere in casatorie. Iar pentru ca totul sa fie perfect, aseaza-te intr-un genunchi si ofera-i viitoarei mirese un minunat inel din aur roz de la Engagement Jewelry, la fel de elegant ca iubita inimii tale! Inelul poate fi gasit aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.