Setari Cookie-uri

25 de moduri frumoase prin care sa-i spui persoanei iubite: Te Iubesc!

Iti poti arata dragostea fara de persoana iubita prin o multime de moduri, prin o multime de expresii, prin diferite gesturi care sa evidentieze sentimentele profunde pe care le ai.

Sunt o multime de moduri prin care ii poti demonstra persoanei iubite sentimentele profunde pe care le ai. De la clasicul "te iubesc" pana la declaratii de dragoste complexe, cateva versuri compuse de tine, gesturi dragalase cum ar fi pregatirea unei cine romantice, cadouri suprinzatoare si multe alte lucruri.

Comunicarea este liantul care apropie doi oameni, dar care la fel de bine poate sa ii indeparteze. Este foarte important sa comunici cu partenerul de viata si sa va impartasiti chiar si cele mai frustrante ganduri sau cele mai fericite intamplari.

Pentru a-ti demonstra dragostea nemarginita nu este neaparata nevoie de gesturi marete, in definitiv detaliile sunt cele care fac diferenta.

foto biletel cu mesaj de dragoste sursa shutterstock

Bineinteles ca din cand in cand este bine sa improvizam si sa venim cu ceva nou, asa ca am pregatit pentru tine cateva moduri romantice prin care ii poti spune persoanei iubite „Te Iubesc” fara sa rostesti aceste cuvinte.

Citește și:

1. Suntem facuti unul pentru celalalt.
2. Te ador!
3. Tu est tot ce mi-am dorit!
4. Fara tine simt ca nu am aer!
5. Esti dragostea vietii mele!

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.