Setari Cookie-uri

Aniversarile nuntii: cum sa-ti serbezi nunta in fiecare an!

Este un prilej minunat de a sarbatori dragostea, o petrecere romantica a carui unic scop este de a celebra inceputul unei vieti in doi.

Planifica inca o "luna de miere"

Sa pleci in a doua (sau a noua) luna de miere este cel mai comun exemplu de aniversare a nuntii. Ideal ar fi sa mergeti in acelasi loc unde ati petrecut luna de miere sau, si mai bine, in locul unde ati fi vrut sa mergeti insa bugetul de la momentul respectiv nu v-a permis.

Alege un cadou care sa respecte "materialul" din anul aniversarii

In primul an puteti confectiona un buchet de trandafiri origami (mai jos gasiti un tutorial video). La a cincea aniversare este potrivita o sculptura de lemn. La 20 de ani trebuie sa gasiti un cadou de argint si tot asa. Lasati imaginatia sa va conduca spre cele mai romantice idei de cadouri aniversare.

Fa un "upgrade" la verighete

Este o recomandare foarte potrivita pentru aniversare a 50 de ani de casnicie (nunta de aur) dar, de ce nu, se poate realiza si mai devreme. Inscriptionarea unui mesaj, adaugarea unui mic detaliu sunt mici modificari care pot reimprospata legamantul vostru.

Citește și:

Scrieti-va scrisori

Daca sunteti un cuplu de romantici incurabili, puteti sa va scrieti in fiecare an cate un mesaj. Il puteti pastra intr-o cutie speciala pe care sa o deschideti peste 20 sau 50 de ani. Va fi incredibil de impresionant sa vedeti evolutia gandurilor si sentimentelor voastre de-a lungul anilor.

Planteaza un copac

Probabil ca in ziua nuntii ultimul lucru care v-a trecut prin cap a fost silvicultura. La cinci ani distanta insa, cu ocazia aniversarii nuntii de lemn, ar fi o idee frumoasa sa plantati un copac care va creste si se va dezvolta odata cu iubirea si prietenia ce va leaga.

O seara linistita

O alta varianta de a sarbatori aniversarea nuntii este sa revedeti filmarile si fotografiile de la nunta. Puteti amenaja un mini-cinema daca spatiul va permite. Puteti invita prieteni apropiati si sa serviti popcorn cu sampanie :).

Citește și:

Va doresc nenumarate aniversari de basm si va astept sa organizam impreuna cele mai frumoase evenimente si petreceri.

Sursa: carmenevents.blogspot.ro

foto prima pagina: maini, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.