Setari Cookie-uri

Lenjeria intima pentru noaptea nuntii: ce te reprezinta?

Chiar daca si-a mai pierdut din semnificatia acordata in trecut, pentru majoritatea dintre noi, noaptea nuntii reprezinta inca un moment foarte important si pe care dorim sa il facem cat se poate de romantic. Cele care nu au avut parte inca de “prima experienta” se gandesc cu emotie la ceea ce va urma si la cum va fi noaptea nuntii. In schimb, proaspetele mirese care stiu despre ce este vorba incearca sa profite de acest moment si sa il faca de neuitat.

Foto: Sutien tip push-up si chilot tanga confectionate din plasa cu imprimeuri florale, Just4girls.ro

Pret: 102 lei








Doamna stilata.
Pentru cele care vor sa abordeze un look mai cuminte si, in acelasi timp, plin de stil si de eleganta, o alegere potrivita este clasica lenjerie crem. Departe de a te face sa pari demodata, culoarea crem le avantajeaza pe proaspetele mirese care vor sa dea impresia ca stiu ce vor si ca sunt foarte sigure pe ele. Un deux-pieces bine ales ar putea sa transforme momentul mult asteptat, intr-unul de care nu o sa uitati prea usor.

Foto: Compleu Charming Emotion de la Triumph


















Mister provocator
. Chiar daca nu poate fi, in nici un caz, purtata pe sub rochia de mireasa, nu ar trebui sa renuntam la lenjeria neagra in noaptea nuntii. O lenjerie bine aleasa, poate un corset si niste ciorapi care te avantajeaza pot sa te transforme intr-o aparitie misterioasa si atragatoare. Partenerul tau va fi incantat de alegerea facuta.

Foto: Set sexy compus din bustiera si chilot tanga confectionate din plasa, just4girls.ro

Pret: 77 lei




Un articol de Daria

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.