Setari Cookie-uri

Fii o mireasa nonconformista

Se spune ca rochia de mireasa trebuie sa fie alba, caci simbolizeaza puritate, dar aceasta din urma nu consta intr-o culoare. Esti piesa de rezistenta a nuntii si trebuie sa le tai rasuflarea tuturor! Te-ai gandit vreodata ca ai vrea sa porti o rochie care sa nu fie lunga ori larga, sa nu aiba un voal foarte voluminos ori pur si simplu sa nu fie alba? Vrei sa porti o rochie care sa te puna in valoare? Daca ai raspuns cu da inseamna ca esti nonconformista, imbucurator este ca exista solutii pentru femeile ca tine.

Astazi sunt foarte moderne rochiile de mireasa colorate. Invinge obiceiurile si opteaza pentru o culoare pastelata (potrivita mai ales toamna) ori culori nonconformiste (potrivite primavara si vara) ca verde, rosu inchis ori nuante de albastru. Foarte cautate sunt rochitele roz ce confera feminitate si inocenta.

Fii tu insati si ramai asa, pentru asta esti iubita! Vremurile vor influenta mereu oamenii, insa unele persoane influenteaza vremurile, asa ca poarta ce iti place. Iti doresc multa fericire si o viata asa cum ai visat.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.