Setari Cookie-uri

DA si NU pentru mirese

Nu-i usor sa organizezi un eveniment ca cel al nuntii. Este foarte greu sa alegi din multitudinea de idei, iar daca ai reusit sa gasesti restaurantul potrivit, te-ai decis asupra decorului de nunta si ai rezolvat o buna parte din responsabilitati, totusi nu te grabi foarte mult in ceea ce priveste alegerea rochiei de mireasa. Personalitatile voastre trebuie sa se reflecte in stilul nuntii, in culorile alese etc.

NU: Totusi nu renunta la rochia visurilor tale. Trebuie sa existe o cale de mijloc astfel incat tinuta sa se armonizeze cu decorul si stilul nuntii.

DA: Lasa-ti personalitatea sa vorbeasca prin alegerea accesoriilor. Bijuteriile nu trebuie sa fie neaparat in aceeasi nuanta cu rochia ci, din contra, pot avea o culoare ce contrasteaza putin cu intreaga ta tinuta, aducand in felul acesta si o pata de culoare imaginii tale.

NU: Nu exagera insa cu nuantele bijuteriilor si nici cu aspectul acestora. Daca rochia este prea incarcata, bijuteriile trebuie sa fie unele simple. De asemenea culoarea acestora nu trebuie sa fie intr-un contrast prea mare cu restul tinutei, caci risti ca privirile invitatilor sa se opreasca asupra bijuteriilor ci nu asupra ta.

Va doresc sa aveti o nunta asa cum visati si sa fiti fericite alaturi de alesul inimii voastre!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.