Setari Cookie-uri

Trucuri ca sa pari mai supla in rochia de mireasa

Ziua nuntii este una cu totul speciala, la fel cum esti si tu. In zilele noastre ne sunt puse la dispozitie o gama larga de trucuri prin care sa mascam imperfectiunile corpului si sa ajungem cat mai aproape de acea frumusete pe care ne-o dorim. Incepand de la produsele cosmetice care, aplicate cu profesionalism aproape ca ne transforma intr-o alta persoana (mai frumoasa, evident) si terminand cu o serie de trucuri pe care cel mai bine le cunosc stilistii, va propunem sa abordam o tema mai putin discutata, si anume cum sa alegem rochia de mireasa astfel incat sa ne favorizeze silueta.

Lenjeria de mireasa

Pentru a accentua cat mai mult formele feminine exista lenjerii care strang talia, ridica sanii (sau ii maresc - bureteii) si fundul sau prezinta ale “efecte” pentru a scoate cat mai bine in evidenta silueta.

Corsetul

Daca suportati si nu va jeneaza foarte mult respiratia este indicat sa purtati (macar pe sub rochie) un corset care sa stranga talia in asa fel incat chiar si atunci cand va relaxati sa nu se relaxeze si... burtica.

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.