Setari Cookie-uri

Ce rochie de mireasa ti se potriveste?

Este greu sa alegi rochia de mireasa. Aceasta trebuie sa fie pe placul tau, conform visurilor tale, insa totodata trebuie sa iti si vina bine. Rochia de mireasa trebui potrivita in special dupa inaltime si talie.

Este greu sa alegi rochia de mireasa. Aceasta trebuie sa fie pe placul tau, conform viselor tale, insa totodata trebuie sa iti si vina bine. Rochia de mireasa trebuie potrivita in special dupa inaltime si talie.

Daca talia ta nu e tocmai conturata ca un piscot, atunci nu alege rochiile stranse pe coapse, drepte sau stil sirena, ci pe cele cu corset de sub care porneste fusta, care nu e obligatoriu sa fie foarte larga sau cu crinolina. Insa corsetul accentueaza talia.

Desigur, fiecare mireasa are rochia ei preferata, visul ei, practic sunt atatea gusturi cate femei exista. Insa nu intotdeauna visul ni se potriveste noua. Alegerea rochiei de mireasa trebuie sa se faca si in functie de inaltime, iar mai jos am selectat modelele cele mai potrivite staturii.

Rochia pentru miresele micute

Rochia de mireasa pentru voi trebuie aleasa cu grija si probabil ca veti avea multe modele de probat. Aceasta pentru ca statura voastra nu este impunatoare, astfel ca va trebui sa cautati o rochie care sa va evidentieze formele, coafura va fi inalta iar accesoriile finute, dar deosebit de feminine. Unei maini mici nu i se cade o bratara groasa spre exemplu. Cele mai potrivite sunt rochitele cu fusta care nu cade drept si nu e nici stil printesa, mai degraba rochiile clasice, insa cu conditia de a avea linii verticale. Liniile verticale pot fi date de aranjamentul piulurilor sau al volanaselor. De asemenea nu se recomanda rochita cu margine jos pentru miresele micute, caci acea margine va “lua” si mai mult din inaltime.

Citește și:

Foto: Rochie de mireasa din colectia Rosa Clara.

rochie de mireasa Rochita potrivita pentru miresele de statura medie

Aceste miresici sunt niste fericite fiindca li se potrivesc din punct de vedere al inaltimii mai toate tipurile de rochii, insa nu uitati ca nu e totul chiar asa de simplu, culoarea rochiei trebuie sa se asorteze cu culoarea pielii, tipul corsetului cu marimea bustului, lungimea gatului, latimea umerilor si asa mai departe. Desigur, aceste reguli sunt valabile in cazul tuturor mireselor.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.