Setari Cookie-uri

Avantaje si dezavantaje pentru rochia de mireasa inchiriata

Majoritatea femeilor viseaza la ziua in care vor purta rochia de mireasa inca din copilarie!

Majoritatea femeilor viseaza inca din copilarie la ziua in care vor purta rochia de mireasa!

rochie de mireasa inchiriata Mii de clipe de imaginatie se aduna si construesc de-a lungul timpului rochia ideala, acea rochie care sa prezinte cel mai bine gusturile miresei, rochia in care ea se simte cea mai frumoasa, rochia ce ii destainuie personalitatea...

Rochiile care folosesc perle, margele, cristale si materiale dantelate ori matase ajung la costuri ridicate pentru confectionare si achizitionare, astfel ca nu toate miresele isi pot permite rochia la care au visat. De aceea exista si posibilitatea inchirierii rochiei de mireasa. Va prezentam mai jos si alte motive pentru care puteti inchiria rochia de mireasa.

1. Costurile sunt mult mai mici


Organizarea nuntii, luna de miere pot depasi uneori bugetul unui cuplu aflat in prag de casatorie. Astfel ca una din posibilitatile de a face economie consta in inchirierea rochiei de mireasa. Ce trebuie sa faceti: mergeti prin cat mai multe magazine si probati cat mai multe tipuri de rochii, chiar daca nu corespund idealului vostru – in felul acesta aflati care este modelul de rochie care va avantajeaza cel mai mult: rochia stil printesa, sirena, dreapta, scurta etc. Apoi cautati rochiile de inchiriat care par sa vi se potriveasca cel mai bine.

Ulterior ganditi-va la ce accesorii ati putea folosi, unde puteti pune paiete/margele/perle/cristale, aceasta pentru ca rochia inchiriata poate fi ajustata.

2. Rochia inchiriata poate fi ajustata


Ajustarea rochiei de mireasa nu reprezinta tocmai un motiv pentru a alege inchirierea acesteia, pentru ca si rochiile cumparate “definitiv” se ajusteaza la producator. Insa este util sa stiti ca se poate. Materialele de ajustare le pastrati ulterior.

3. Iti poti permite o rochie a designer-ului preferat


Daca visezi la rochiile unui designer preferat, insa pretul unei rochii de mireasa in acest caz este foarte mare, poti cauta in ofertele de rochite inchiriate. Cu putin noroc, poti gasi rochia mult dorita la preturi accesibile.

4. Iti poti permite doua rochii


Daca visezi la o rochie de mireasa fascinanta, insa totodata la un dans de nunta special care nu se preteaza rochiteti, atunci poti opta pentru doua rochii. Cea pentru spectacolul de pe ring poate permite miscari ample sau poate fi scurta si larga etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.