Setari Cookie-uri

Surpriza de sub... rochita

Poate ca cel mai frumos cadou pentru alesul inimii tale in ziua in care te ia de nevasta este surpriza pe care i-o pregatesti sub... rochita.

Inainte de a stabili detaliile picante trebuie sa asortati lenjeria intima rochiei de mireasa. Asadar trebuie sa alegeti intai rochia, apoi pantofii inalti si sexy.


Apoi stabiliti culoarea lejeriei intime si materialul. Puteti opta pentru bej, alb, roz sau chiar... rosu! Rosul se potriveste foarte bine cu albul rochiei de mireasa, doar nu trebuie sa transpara prin rochie.


Puteti alege lenjerie din dantela ori satin, matase. Alte culori pentru care puteti opta sunt auriu sau argintiu.


Cele mai sexy sunt corsetele asortate dresurilor cu portjartier. Puteti alege dresuri albe, roz sau culoarea piciorului.


Daca alegeti dresuri albe sau roz trebie sa tineri cont ca acestea maresc volumul picioarelor, asadar necesita o silueta perfecta.


lenjeria miresei Jartiera miresei joaca si ea un rol important. Iar mirele poate fi... surprins inca de la scoaterea acesteia.


Foarte sexy sunt sutienele cu push-up si chiloteii cu fundita la spate. Pentru cele care au un tatuaj in zona lombara, acesti bikini sunt cei mai potriviti.


Multe viitoare mirese sunt de cord ca merita sa poate ce-i mai frumos si sexy sub rochita, trecand cu vederea pretul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.