Setari Cookie-uri

Pantofii miresei: Tendinte pentru toamna

Afla ce trebuie sa porti in materie de incaltaminte pentru a fi o mireasa in tendinte.

sursa foto: shutterstock.com

Cum ii alegem?

Dupa pasul asaltului pantoficios urmeaza trierea... iar criteriile difera. Pot oscila de la „asa zice mama ca merge mai bine” pana la „daca ii aleg pe acestia, voi fi mai inalta decat iubi”. Vei observa, desigur, ca primele trieri se fac in functie de parerile si sentimentele celorlalti, ca nu iti poti lua pantofi ca prietena ta care s-a maritat anul trecut, desi i-ai adorat incaltamintea, ca unii sunt atat de scumpi de parca te-ar plimba de unii singuri si ti-ar masa talpile in acelasi timp, ca cei care iti plac nu mai sunt pe stoc, ca cei care sunt nu sunt marimea ta, ca unii au prea multe pietricele, ca unii au prea putine, ca unii au tocul atasat prost, ca cei care iti plac cel mai mult sunt, de fapt, doua perechi, cand tu trebuie sa alegi doar una: trebuie sa o alegi pe aceea!

Citește și:

Rabdare, rabdare!...

Vei ajunge, la un moment dat, in punctul unde nu iti mai doresti decat sa te poti opri, sa rasufli si sa iti pice marul newtonian in brate (nu in cap!)

Dintre sute de modele de pantofi din piele sau nu, imbracati in dantela sau in satin, in matase sau cristale de care nici nu stiai ca exista, cu pene sau funde, cu un strop de culoare sau perfect albi, in alte „nuante” de alb, in functie de material sau poate nu; poate esti una dintre miresele nonconformiste care in ziua aceea vor sa fie verzi sau verze, sau negre sau rosii...

Si nu uita de...

Trebuie sa te gandesti si la cat de decupati sa fie, in functie de temperaturile pe care ti le promit oamenii vremii si patronii de localuri. Siii sa nu uitam de accesorii, brose, lanturi, bratari pentru picior, inele, de le ai sau nu... de vrei sa fie evidente sau nu.

Nu omite factorul confort, pentru ca toti invitatii vor vrea sa danseze cu tine, vor vrea sa te pozeze, sa te salte, sa te plimbe, sa te fure, iar tu trebuie sa poti face toate astea cu zambetul cel mai larg si mai sincer pe buze!

Citește și:

Vei gasi si pantofii ideali, care sa aiba exact doza de feminitate, eleganta si coeficientul de confort de care ai nevoie, insa mai trebuie sa rabzi. Sa te mai framanti si sa te mai lupti cu mori de vant si calapoade, cu magazine si vanzatoare isterice (macar tu ai o scuza daca iti iesi din pepeni, ele de ce tipa?).

Si macar daca pantofii ar fi singura problema!

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.