Setari Cookie-uri

Trend alert: cele mai frumoase culori pentru rochiile domnisoarelor de onoare

Cele mai frumoase 5 culori pentru rochiile domnisoarelor de onoare

Domnisoarele de onoare sunt invitati importanti ai unei nunti pentru ca ele sunt cele mai apropiate prietene ale miresei si ajutoarele ei de nadejde. Vor fi langa ea sa o sustina si sa o ajute cu tot ceea ce are nevoie pentru ca stresul si agitatia isi vor spune cuvantul la un moment dat.

De fiecare data, domnisoarele de onoare sunt si ele un punct de atractie al nuntii pentru ca intra in contact cu toti invitatii si sunt responsabile cu distractia si voia buna de pe ringul de dans.

Daca vrei sa le faci o surpriza si sa le arati cat de mult conteaza pentru tine prezenta si ajutorul lor, ofera-le rochii de aceeasi culoare pentru a se distinge de restul invitatilor si pentru ca pozele voastre sa fie spectaculoase.

Iata care sunt cele mai indragite culori ale acestui sezon:

1. Albastru inchis

Aceasta culoare puternica va face un contrast deosebit cu rochia alba de mireasa si cu un buchet de flori colorat, asa ca alege o nuanta frumoasa pentru domnisoarele tale de onoare.

Citește și:

Rochie albastra disponibila pe site-ul Cristallini.ro

2. Corai

Coraiul este o nuanta vie si puternica, asa ca va fi pata de culoare din pozele tale cu domnisoarele de onoare. Aceasta nuanta se poate asorta perfect cu buchetele de mireasa sau cu aranjamentele florale pe care le-ai ales.

Rochie corai disponibila pe site-ul Biensavvy.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.