Setari Cookie-uri

Top 5 rochii de mireasa pentru orice tip de silueta

Alege-ti rochia de mireasa perfecta!

Despre ziua nuntii cred ca pot sa vorbesc zile in sir fara sa ma opresc, chiar daca nu am trecut inca prin aceasta experienta, si nici nu cred ca o sa o fac prea curand.

Sunt visatoare, asa ca ma gandesc la acea zi ca fiind o zi perfecta, o zi frumoasa, cea mai frumoasa.

Stiu exact cum va arata totul, stiu si cum va arata rochia mea de mireasa, stiu cum imi va arata machiajul si manichiura, stiu pe ce melodie vom dansa dansul mirilor, stiu si ce meniu imi doresc si cum va arata sala.

Stiu cine imi va face buchetul de mireasa si cum va arata. Stiu cum vor arata decoratiunile pentru nunta si invitatiile.

Mi-am planificat nunta pana in cel mai mic detaliu in carnetelul meu special dedicat acestei zile, dar stiu ca totul se va schimba atunci cand va fi momentul.

In ceea ce priveste rochia de mireasa, poate ca multe dintre voi, si eu ma visez intr-o rochie in stil printesa, dar nu sunt sigura ca imi va sta asa cum ma astept eu. Asadar, am cautat cateva modele de rochii care se potrivesc oricarui tip de silueta si am realizat un top.

Citește și:

1. Rochia de mireasa tip printesa

Nu ma asteptam la asta, insa rochia de mireasa in stil printesa pare sa se potriveasca oricarei mirese care si-o doreste. In functie de croiala, in functie de lungime si in functie de materialul din care este realizata, rochia de mireasa in stil printesa poate fi purtata indiferent de silueta.

Rochie de mireasa Elise disponibila pe site-ul Divine.ro

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.