Setari Cookie-uri

Tinute stilate pentru miri recomandate de Adina Buzatu

Ziua nuntii este un moment special in care toate privirile si atentia sunt adresate mirilor.

Comunicat de presa

Ziua nuntii este un moment special in care toate privirile si atentia sunt adresate mirilor. De aceea, stilistul Adina Buzatu face cateva recomandari pentru tinutele de ceremonie, in conformitate cu tendintele din 2013.

Indiferent de tendintele sezoniere, ceea ce atrage atentia asupra unui costum barbatesc si il face deosebit este calitatea stofei, rigurozitatea tiparului si atentia si maiestria cu care a fost confectionat.

Costumul trebuie sa il avantajeze pe cel care il poarta, sa ii puna in valoare calitatile fizice si sa sublinieze o parte a personalitatii acestuia. Astfel, o persoana robusta nu trebuie sa poarte revere inguste iar o personalitate artistica nu se va limita la clasica combinatie alb-negru.

SMOCKINGUL, cea mai frecventa alegere in cazul tinutelor de ceremonie, este piesa clasica asupra careia, desi s-a intervenit asupra detaliilor, a ramas in sine neschimbata. Si anul acesta linia jachetei de smocking trebuie sa fie cambrata iar pantalonii slim fit.

Citește și:

Culoarea anului este bleumarin (midnight blue) iar reverul sal are prioritate in fata celui clasic. Acestea sunt noutatile sezonului insa, cu siguranta, alegerea acestora trebuie sa il avantajeze pe viitorul mire.

DINNER JACKET, pe langa varianta traditionala in alb sau ecru, care isi pastreaza eleganta atemporala, aduce si un aer de modernism datorita noilor nuante de bleu, gri sau bej. Purtata cu pantaloni in contrast, dinner jacket ramane o alegere remarcabila pentru tinutele de ceremonie.

COSTUMUL, fie ca este negru, bleumarin sau gri poate fi purtat in si cazul unei nunti, insa accesorizarea acestuia trebuie sa fie atent facuta, astfel incat sa se nu aiba aspectul office ak acestuia.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.