Setari Cookie-uri

Tinute stilate pentru miri recomandate de Adina Buzatu

Ziua nuntii este un moment special in care toate privirile si atentia sunt adresate mirilor.

In 2013, costumele de ceremonie vor avea mici detalii care le vor diferentia de cele obisnuite, insa nu vor fi atat de stricte precum smockingul.

CAMASA este, de asemenea, foarte importanta in desavarsirea tinutei de ceremonie. Albul ramane optiunea unanim votata, iar calitatea tesaturii face diferenta. Camasile pentru ceremonie trebuie sa aiba manseta speciala pentru butoni, dar si nasturii ascunsi, acestea fiind caracteristici esentiale in vestimentatia de ceremonie.

Anul acesta, camasile de ceremonie trec bariera clasicului alb si sunt prezente si in nuante de bleu, gri perlat, bordo, maro sau bleumarin. Dedicate persoanelor care doresc un look original acestea completeaza un costum de ceremonie fara a sa ii stirbeasca din eleganta.

Si in cazul camasilor colorate, manseta pentru butoni este obligatorie.

BUTONII trebuie alesi cu atentie, atat din punct de vedere cromatic, dar si al formei acestora, deoarece acestia personalizeaza tinuta.

Citește și:

ACCESORIZAREA tinutelor speciale trebuie sa ramana in liniile elegantei, fara exagerari care pot compromite intreaga tinuta. Uni sau imprimate, papionul, esarfa sau cravata trebuie alese in functie de forma fetei, culoarea ochilor dar si a tenului si nicidecum asortate la buchete, rochii ale domnisoarelor de onoare sau alte elemente decorative ale evenimentului.

BATISTA de buzunar trebuie sa fie in armonie cromatica cu aceste accesorii. Este demodata alegerea identica a culorii sau imprimeului pentru cele doua elemente.

Dupa cum bine se stie, detaliile fac diferenta si de aceea calitatea accesoriilor trebuie sa fie una ireprosabila, respectiv din matase naturala.

PANTOFII desavarsesc tinuta, esentiale fiind calitatea pielii cat si realizarea acestora. La astfel de ocazii sunt recomandati pantofii din piele lacuita dar si cei din piele semilucioasa, fara modele sau cusaturi decorative. In functie de forma pantalonilor dar si a preferintelor personale raman ca variante si pentru acest an atat pantofii cu siret cat si mocasinii.

Citește și:

Aceste recomandari se respecta si in cazul NASILOR, cu mentiunea ca acestia trebuie sa stie culoarea accesoriilor mirelui pentru a nu le repeta.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.