Setari Cookie-uri

Reguli de aur pentru viitoarele mirese

Pentru ca ziua cea mare sa fie de neuitat, ia in calcul urmatoarele sfaturi.

1. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti cumperi o agenda ( in cazul in care nu ai una ) pentru a nota toate detaliile legate de nunta. Te va ajuta sa ai o evidenta clara a ceea ce trebuie sa faci.

2. Stabiliti cu exactitate data nuntii pentru a avea un deadline clar care te va ajuta sa te organizezi mai bine.

3. Cauta din timp restaurantul perfect pentru ca este posibil sa fie rezervat chiar si cu un an de zile inainte.

4. Alege o biserica aproape de casa pentru ca vei avea nevoie sa iti mai retusezi machiajul dupa slujba religioasa

5. Cumpara-ti rochia de mireasa si voalul din timp pentru ca sigur vor mai avea nevoie de modificari si asta necesita timp

6. Stabileste lista de invitati impreuna mirele, familia ta si a lui pentru a nu exista incidente neplacute in aceasta privinta

7. Dupa ce ai definitivat lista invitatilor, este timpul sa alegi si invitatiile pentru a mai scapa de inca o grija. Nu te focusa foarte mult pe mesaj pentru ca nu toata lumea sta sa citeasca.

Citește și:

8. Nu uita de marturii. Daca vrei ca invitatii sa aiba un suvenir pe care sa il pastreze cu drag, atunci gandeste-te la ceva mai neobisnuit.

9. Mergi impreuna cu viitorul tau sot pentru a va alege verighetele. Modelul trebuie sa fie unul care sa va placa petru ca vor sta tot timpul pe degetele voastre.

10. Comandati tortul de nunta la o cofetarie renumita pentru asa ceva. Nu toata lumea stie sa faca un tort de nunta ca la carte, iar acesta trebuie sa fie si spectaculos si gustor in acelasi timp.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.