Setari Cookie-uri

Reguli de aur pentru viitoarele mirese

Pentru ca ziua cea mare sa fie de neuitat, ia in calcul urmatoarele sfaturi.

11. Alege din timp floraria care se va ocupa de buchetele pentru nunta si de aranjamente si vezi ce modele au si care este cel mai potrivit stilului tau.

12. Indicat ar fi ca invitatiile sa le trimiteti cu 3 luni inainte de nunta si sa cereti confirmare in maxim doua luni.

13. Interesati-va de un fotograf si un cameraman. Nu e bine ca fotograful si cameramanul sa fie una si aceeasi persoana pentru ca se vor pierde detalii pretioase din timpul evenimentului. Nu uita nici de muzica si incearca sa eviti Dj-ul. Pentru o nunta eleganta, formatia clasica este esentiala.

14. Stai de vorba cu preotul care va oficia ceremonia religioasa pentru a pune la punct detaliile privitoare la aceasta parte.

15. Daca vrei sa inchiriezi o masina pentru ziua nuntii, gandeste-te din timp la asta pentru a putea alege modelul preferat.

16. Nu iti lua cei mai inalti pantofi ( sau daca o faci, ia-ti unii mai comozi la schimb ) pentru ca nu vei sta jos foarte mult timp.

Citește și:

17. Mergi la proba pentru coafura din ziua nuntii. Astfel vei evita ca in ziua cu pricina sa nu fii multumita de rezultat.

18. Fa-ti programarea la manichiura si pedichiura din timp pentru ca pe ultima suta de metri stresul se va aduna si este posibil sa uiti.

19. Alege cu atentie accesoriile pentru ziua nuntii. Ele trebuie sa se asorteze cu rochia, dar sa nu iasa prea mult in evidenta pentru ca in felul asta vei estompa efectul rochiei.

20. Cheama cosmeticiana si hair-stilystul la tine acasa, la prima ora a zilei pentru ca pregatirile sa se desvasoare in voie.

Dupa toate aceste lucruri, relaxeaza-te un pic si bucura-te de cea mai frumoasa zi din viata ta.

sursa foto interior: shutterstock

sursa foto prima pagina: depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.