Kudika
23 Iulie 2013

Gabriel Bespoke, brandul premium exclusiv masculin, lanseaza linia de costume realizate pe comanda, croite in functie de preferintele si nevoile fiecarui client.

Comunicat de presa

Citeste si:
Descoperă moda pentru bărbați din noul sezon, pe ANSWEAR.RO

Imbinand cunostintele si imaginatia consilierilor vestimentari, varietatea foarte mare de stofe, maiestria croitorilor ajutati de cele mai noi tehnologii in domeniu, Gabriel Bespoke garanteaza o experienta personalizata 100%.

Odata cu introducerea noii linii, brandul lanseaza si LookBook-ul 2013 „Return of the Gentlemen”, ce serveste ca inspiratie pentru barbatii moderni, ce vor sa isi exprime personalitatea prin stilul vestimentar, care cred in imaginea unui gentleman desavarsit si cunosc importanta unei tinute impecabile.

"Un gentleman adevarat acorda o importanta ridicata stilului vestimentar si imaginii sale, iar costumul reprezinta piesa centrala din garderoba sa. Astfel, am ales sa extindem serviciile oferite de Gabriel Bespoke si am introdus linia dedicata costumelor realizate pe comanda, proiectate pana in cel mai mic detaliu. Vorbim de o experienta personalizata 100%, de costume unice, gandite in functie de stilul fiecarui client.", a declarat Razvan Ionita, Founder & Manager Gabriel Bespoke.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: