Setari Cookie-uri

Linia de costume realizate pe comanda

Gabriel Bespoke, brandul premium exclusiv masculin, lanseaza linia de costume realizate pe comanda, croite in functie de preferintele si nevoile fiecarui client.

Fie ca opteaza pentru un costum business, unul de ceremonie sau un blazer casual, atelierul Gabriel Bespoke ofera o varietate de peste 400 de stofe din lana 100%, provenite de la doi dintre cei mai importanti producatori mondiali: Dormeuil si Vitale Barberis. Materialele Dormeuil provin din Marea Britanie, brandul avand o traditie ce dateaza din 1842, in timp ce italienii de la Vitale Barberis au o experienta de peste 350 de ani.

Oferind cel mai inalt grad de personalizare, fiecare client isi va putea alege de la materialul si croiala costumului pana la tipul de guler, culoarea butonierelor, modelul nasturilor, monograma si detaliile contrastante.

Produsele pot fi gasite in showroom-ul Gabriel Bespoke, str. Stirbei Voda, nr. 69, Bucuresti. Printre serviciile premium oferite se numara Bespoke Anywhere You Are, un concept dedicat persoanelor cu o viata activa, ce nu au timp sa viziteze showroom-ul pentru a comanda un produs.

Citește și:

Echipa de consultanta Gabriel Bespoke se deplaseaza la biroul sau locuinta clientului, oferindu-i consiliere personalizata intr-un mediu familiar, fara nici un cost suplimentar.

Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.gabrielbespoke.com. Lookbook-ul Gabriel Bespoke "Return of the Gentleman" poate fi vizualizat aici.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.