Setari Cookie-uri

Semnificatiile florilor in buchetele de mireasa

Buchetul de mireasa este adesea format din florile pe care mireasa le prefera, din florile pe care ea le iubeste si poate ca semnifica ceva special. Fiecare floare are semnificatia ei si te invit sa descoperi mai jos despre ce este vorba.

Buchetul de mireasa este unul dintre cele mai importante accesorii ale miresei si unul dintre cele mai spectaculoase. Ceea ce nu multe dintre noi stim este ca fiecare floare are cate o semnificatie mai ales cand este folosita pentru confectionarea buchetelor de mireasa.

Buchetul de mireasa poate spune despre tine ce fel de mireasa sau chiar ce fel de femeie esti.
Cele mai multe mirese isi aleg florile din buchetul de mireasa dupa preferinte si nu se gandesc la semnificatii. Unele dintre ele isi aleg florile si in functie de modelul rochiei sau in functie de culorile decoratiunilor.

foto buchet de nunta sursa shutterstock

Am sa va spun pe scurt ce semnifica florile utilizate in buchetele de mirese pentru a va putea orienta mai bine.

Trandafirul

Trandafirii sunt unele dintre cele mai utilizate flori cand vine vorba despre buchetele mireselor. Cei rosii simbolizeaza dragostea, cei galbeni simbolizeaza gelozie, iar cel albi ne inspira inocenta si sinceritate. Trandafirul este cea mai veche planta folosita pentru ornamente.

Citește și:


Bujorul

Bujorul semnifica delicatete si senzualitate pentru ca este o floare de primavara cu petale catifelate si un parfum usor si placut. De asemenea, bujorul este o floare ce semnifica sinceritate si daruire.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.