Setari Cookie-uri

Semnificatiile florilor in buchetele de mireasa

Buchetul de mireasa este adesea format din florile pe care mireasa le prefera, din florile pe care ea le iubeste si poate ca semnifica ceva special. Fiecare floare are semnificatia ei si te invit sa descoperi mai jos despre ce este vorba.

Cala

In buchetele de mireasa se utilizeaza o anumita specie de cale care dau foarte bine si semnifica puritate de mandrie. Este o floare deosebita, spectaculoasa, impunatoare, care se face remarcata ori de cate ori este folosita in aranjamentele florale.

Crinul

Crinul este o floare puternic parfumata care exprima feminitate si inocenta datorita culorii albe. In acelasi timp, crinul este o floare ce inspira tristete datorita legendei care spune ca a rasarit din lacrimile Evei atunci cand a fost alungata din Rai.

Laleaua

Este o floare destul de rar utilizata in buchetul mireselor ceea ce o face si mai speciala decat pe celelalte. Se spune ca este prima floare care a aparut pe pamant si de aceea este atat de deosebita. Exprima puritate si iubire eterna.

Frezia

Considerata floarea prieteniei, frezia este o floare superba cu un parfum delicat dar puternic in acelasi timp. In buchetul de mireasa semnifica o complexitate a sentimentelor dintre cei doi parteneri si un devotament al iubirii lor. Este de asemenea considerata si o floare a intelepciunii si a puritatii.

Citește și:

Magnolia

Magnolia nu este foarte des utilizata in buchetele de mireasa insa este o floare care exprima profunzimea sentimentelor si noblete. Aceasta floare semnifica naturalete si frumusete, asa ca mireasa care va avea un buchet de magnolii se va inspira din natura.

Orhideea

Orhideaa este o floare pretentioasa care a devenit din ce in ce mai populara in ceea ce priveste buchetele de mireasa. Se poate spune despre mireasa care alege aceste flori ca este una pretentioasa sau cu gusturi foarte rafinate.

Hortensia

Hortensia este o floare deosebita ce semnifica dragoste si sinceritate, insa poate semnifica si vanitate in acelasi timp. Mireasa care va opta pentru un buchet de hortensii se va simti cu adevarat speciala in ziua nuntii.

Foto prima pagina buchet de mireasa roz si mov sursa shuterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.