Setari Cookie-uri

Parfumul, amprenta senzoriala a unei femei

Parfumul este amprenta senzoriala a unei femei. O caracterizeaza, o defineste. Parfumul este o a doua piele, ca o haina invizibila. Cand uit sa ma dau cu parfum parca am uitat sa pun ceva pe mine. Ma simt goala.

In caz ca mai ai dubii, roaga-l pe iubitul tau sa miroasa pentru tine si sa-ti spuna ce parere are el. Daca iubitul nu exista, roaga o prietena.

Mai conteaza si cat esti dispusa sa dai pe un parfum. Eu ti-as sugera sa nu te zgarcesti si sa platesti ceva mai mult pentru un parfum original, nu sa-ti arunci banii pe o apa de toaleta. Nu are aceeasi intensitate ca un parfum 100%.

Iar daca parfumurile de femeie nu te conving, incearca unul barbatesc. Fii indrazneata! De multe ori miros mai bine decat cele de dama. Sa nu te temi ca vei mirosi ca un barbat, pentru ca parfumul se amesteca cu mirosul pielii tale si iti garantez ca va iesi ceva cu adevarat unic.

Inainte sa inchei, mai am un tip pentru tine. Cand te duci la un interviu, incearca sa nu te parfumezi. Ar fi bine sa se simta doar parfumul discret de sapun. Nu trebuie sa risti ca posibilul sef sa nu te angajeze pentru ca nu-I place cum mirosi. Oamenii sunt atat de imprevizibili!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.