Setari Cookie-uri

Fii cea mai frumoasa mireasa

In ziua nuntii toate privirile sunt atintite asuprea ta, iar tu trebuie sa stralucesti. Nimeni nu este perfect, de aceea micile defecte pot fi ascunse printr-o coafura si un machiaj corespunzator, care sa scoata in evidenta trasaturile fetei si sa fie in armonie cu personalitatea ta.

Coafura
Coafura si culoarea parului sunt de asemenea esentiale imaginii miresei. Culoarea parului trebuie aleasa cu grija in functie de ten dar si de trasaturile fetei. Astfel, pentru o piele alba, un par brunet poate fi prea contrastant si invers, un ten prea inchis sa fie dezavantajat de un blond prea deschis. In cazul in care consideri ca trasaturile fetei nu te multumesc indeajuns sau septul nazal este proeminent, este de preferat o culoare a parului deschisa, cu o coafura asimetrica, ce nu contureaza fata.

In privinta coafurilor, varietatea este foarte mare. Sunt cateva principii de baza de care sa tii cont. In primul rand, sa se potriveasca personalitatii tale. O coafura prea fixa nu se va potrivi unei femei dinamice ( in cel mai rau caz se poate ciufuli). Apoi, si coafura trebuie adaptata formei fetei.

  • Daca ai fata rotunda, cu frunte ingusta si obraji plini, in primul rand trebuie sa eviti bretonul! Coafura e de preferat sa fie una asimetrica, cu linii lungi.
  • Pentru fata triunghiulara, cu maxilare evidente si frunte ingusta, coafura potrivita ar fi una cu breton, cu linii drepte care sa nu se opreasca la nivelul maxilarului.
  • Fata patrata cu maxilare puternice necesita coafuri asimetrice, cu volum in crestet. Tunsorile scurte nu sunt recomandate, evidentiaza forma fetei.
  • Cele mai iubite fete sunt insa cele ovale, carorora li se potrivesc mai toate coafurile. Pentru trasaturi fine, o coafura romantica e foarte potrivita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.