Setari Cookie-uri

Fals pentru mirese!

Macar o data in viata trebuie sa facem tot posibilul pentru a arata excelent! Astfel ca miresicile pot recurge la diverse metode pentru a fi cat mai frumoase.

Macar o data in viata trebuie sa facem tot posibilul pentru a arata excelent! Astfel ca miresicile pot recurge la diverse metode pentru a fi cat mai frumoase.

Oricat de generoasa a fost natura cu noi, nu toate avem genele suficient de lungi, unghii rezistente pentru orice manichiura ne-am dori sau un par lung si bogat din care putem obtine o coafura de vis. Din fericire insa progresele cosmeticii au dus la “repararea” acestor neajunsuri.
Astfel, pentru a fi cat mai frumoase, miresele pot apela la urmatoarele “trucuri”:

1. Genele false

Pentru priviri irezistibile si pentru a da impresia de ochi mari genele false reprezinta o solutie excelenta! Sunt destul de usor de aplicat si efectul rezultat este incantator. Mergeti la un salon specializat si alegeti tipul genelor pe care doriti sa le purtati. Pnetru un efect subtil puteti aplica gene individuale, in special la “coada ochiului”. Acestea se aplica geana cu geana, imbiband capatul aplicabil al acestora in adeziv, apoi cu o penseta se aplica printre genele dumneavostra naturale. Efectul este vizibil chiar dupa primele patru gene aplicate.

Pentru priviri de diva folositi gene false complete, care variaza ca marimi, culori, pot avea mici cristale aplicate la baza etc.

Cand doriti sa “scapati” de genele false folositi un dizolvant pentru adeziv.

2. Culoarea ochilor mult visata


Daca va deranjeaza ochelarii sau pur si simplu v-ati fi dorit sa aveti alta culoare a ochilor puteti recurge la lentilele de contact. Aceste mici “bucatele” de plastic se aplica direct pe cornee si se mentin bine lipite de globul ocular printr-un film lacrimal. Exista mai multe tipuri de lentile de contact, astfel aveti posibilitatea sa le ageleti pe cele pe care le suportati cel mai bine:

lentilele moi: sunt cele mai populare, confectionate din material plastic flexibil care absoarbe usor apa, pemitand schimburi de oxigen si dioxid de carbon. Acestea se inlocuiesc la un an sau la jumatate de an. Mai exista si lentilele de o zi, care sunt tot de acest tip, caracteristica acestora fiind aceea ca scad foarte mult riscul infectiilor.

Lentilele dure, permeabile si ele pentru oxigen si dioxid de carbon, insa pot fi purtate mai mult timp.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.