Setari Cookie-uri

Fals pentru mirese!

Macar o data in viata trebuie sa facem tot posibilul pentru a arata excelent! Astfel ca miresicile pot recurge la diverse metode pentru a fi cat mai frumoase.

In cazul in care aveti o infectie oculara, lentilele de contact pot fi folosite si in scop curativ.

3. Extensiile de par

Lungimea parului sau volumul va nemultumesc? Extensiile de par sunt o solutie minunata in aceste cazuri. Insa trebuie sa va interesati din timp ce feluri de extensii exista si de modul de aplicare. In primul rand hotarati-va ce coafura doriti sa aveti, ar fi de preferabil ca aceasta decizie sa o luati impreuna cu un stilist, caci e posibil sa gresiti. Chiar daca va place la nebunie o coafura, puteti avea surpriza neplacuta ca dumneavoastra sa nu vi se potriveasca. In fine, dupa ce ati ales coafura, gasiti extensiile potrivite ca tip, lungime si culoare.

Exista mai multe tipuri de extensii, cele mai bune sunt cele din par natural. Din punct de vedere al “rezistentei” sunt mai multe categorii de extensii:

Extensiile temporare: acestea dureaza aproximativ o zi. Problema acestora este ca se plica printr-un adeziv, iar dupa inlaturarea lor parul la acel nivel este deteriorat.

Extensii permanente: acestea dureaza cateva luni, in functie de ce anume ati ales. Ca metoda de aplicare, si acestea se fixeaza cu adeziv, avand de asemenea riscul deteriorarii parului.

Extensiile prinse: puteti privi aceasta metoda de infrumusetare ca pe o investitie. Astfel, puteti sa va frocurati singure extensii de par natural, oferte bune gasind si pe net in site-urile de anunturi. Avantajul acestor extensii este acela ca ele nu se lipesc, ci se prind, putandu-se da jos cu usurinta si nu distrug parul. Mai mult, ele pot fi refolosite, astfel incat ori de cate ori aveti nevoie vi le puteti prinde. Otusi, la inceput trebuie sa cereti sfatul unui specialist pentru a afla cum se prind aceste extensii.

4. Unghiile false

Manichiura trebuie sa fie impecabila. Daca aveti unghii exfoliate sau friabile si se rup usor atunci folositi cu incredere unghiile false. De diferite marimi, acestea sunt aplicabile oricui. Astfel puteti avea manichiura la care ati visat. Important este sa va duceti la un salon specializat. Altfel, daca veti folosi tehnici incorecte sau adezive ieftine rezultatele nu vor fi cele asteptate, mai mult, pot sa cada unghiutele, acest incident sa va strice frumusetea unor momente.

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.