Setari Cookie-uri

Trusa de urgenta in ziua nuntii

Multa agitatie si tu trebuie sa arati impecabil pret de multe ore! Nu tot ceea ce ai folosit pentru a te face frumoasa rezista cat timp ai nevoie, parfumul se pierde, rujul dispare, coafura isi pierde din fixare etc.

Multa agitatie si tu trebuie sa arati impecabil pret de multe ore! Nu tot ceea ce ai folosit pentru a te face frumoasa rezista cat timp ai nevoie, parfumul se pierde, rujul dispare, coafura isi pierde din fixare etc.

Frumoasa tot timpul

Solutia pentru a te mentine frumoasa tot timpul o reprezinta “trusa de urgenta” pe care trebuie sa o ai in gentuta. Aceasta contine in miniatura tot ceea ce ai nevoie pentru a iti mentine look-ul.

Trusa de urgenta

Iata ce va trebui sa contina obligatoriu gentuta miresei:

1. Muscatul din piscoturi, bautul, sarutul mirilor etc. sunt situatii care vor duce la pierderea rujului de pe buze. Acesta are atat rolul de a conferi culoare cat si acela de a hidrata in permanenta, motiv pentru care in lipsa rujului buzele nu numai ca vor arata palide dar se vor si usca. Astfel ca in gentuta de mireasa trebuie sa ai neaparat si rujul. Mai poti adauga un creion cu care vei mentine forma buzelor dorite si eventual un luciu daca machiajul ales impune folosinta unuia.

2. Un zambet frumos nu are nevoie numai de buze frumoase ci si de dinti curati. Iata de ce este nevoie sa ai la tine ata dentara si eventual cateva scobitori. Daca gentuta nu e foarte mica poti sa adaugi si un recipient micut cu apa de gura.

3. Machiajul nu rezista foarte mult, de aceea trebuie reinprospatat. Cu toate stim ca un machiaj aplicat peste un altul nu arata extraordinar. Astfel ca acolo unde este nevoie poti folosi servetelele demachiante care nu doar curata ci si hidrateaza tenul.

4. Pentru priviri de diva machiajul ochilor este esential. Foarte util ar fi sa ai la tine o trusa micuta cu farduri, rimel si un creion de ochi. Dupa o eventuala demachiere, poti reaplica fardul iar machiajul va arata mereu impecabil.

5. Tenul, mai devreme sau mai tarziua, va arata incarcat. Aplicarea unei pudre compacte dupa demachierea cu servetele ii va reda aspectul dorit.

6. Sunt convinsa ca nu a fost usor sa decizi ce parfum vei folosi in ziua nuntii. Doar ca acesta nu dureaza la nesfarsit si aroma lui se pierde. O sticluta mica de parfum sau o mostra ratacita in gentuta ar fi o solutie foarte buna pentru a raspandi in permanenta mireasma parfumului preferat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.