Setari Cookie-uri

Trusa de urgenta in ziua nuntii

Multa agitatie si tu trebuie sa arati impecabil pret de multe ore! Nu tot ceea ce ai folosit pentru a te face frumoasa rezista cat timp ai nevoie, parfumul se pierde, rujul dispare, coafura isi pierde din fixare etc.

7. Cum toate detaliile sunt importante, manichiura participa si ea la frumusetea ta. Mici accidente se pot intampla oricand, de aceea ar trebui sa pui in gentuta, printre toate celelalte, si o pila de unghii. Este foarte neplacut sa iti trebuiasca una si sa nu gasesti la nevoie.

8. Suvita de pe frunte nu mai vrea sa stea creata sau coafura este putin... rebela? Nu-i nimic, putin gel fixator rezolva aceste inconveniente.

In functie de marimea posetei si de nevoile personale, mai poti adauga un pachet de servetele pentru corp (astfel transpiratia nu ar mai fi o problema), picaturi pentru ochi (daca stii ca ai ochii sensibili), un pieptan mic (acesta iti va asigura o aranjare mai bua a coafurii la nevoie), o sticla cu fond de ten etc. Cel mai bine este sa pregatesti atent tot ceea ce ai nevoie si sa iti faci o “trusa” completa, chiar daca nu incap toate in gentuta, dar macar unele lucruri le poti lasa in masina, apeland la acestea daca va fi cazul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.