Pentru ziua nuntii nu ar trebui sa existe limite! Aceste momente pline de emotie si bucurie sunt unice in viata voastra si nu mai este momentul sa va ganditi la frumusetea naturala. Acum trebuie mai mult ca oricand sa straluciti, sa ascundeti toate imprefectiunile ce stau in calea frumusetii si sa indrazniti sa aratati ca o printesa, caci o data in viata sunteti mirese sau cel putin asa sperati atunci cand sunteti.

Cosmetice pentru machiajul de mireasa: te poti pregati acasa

Chiar daca l-ati auzit spunandu-va: “Te plac asa cum esti” totusi exista atatea trucuri pentru a fi mai frumoase incat este pacat sa le treceti cu vederea.

Mireasa este “personajul” din centrul atentiei, oricine vede o nunta cauta cu privirile mireasa. Pentru a face minuni imaginii voastre si mai ales daca aveti posibilitati financiare puteti apela la serviciile unui make-up artsit.

Interesandu-va pe internet sau prin reviste veti descoperi destule servicii ale make-up artistilor destinate mireselor.

Aceste persoane dau dovada de mult profesionalism atunci cand vine vorba de a va face frumoase si, cum nimeni nu-i perfect, cu siguranta fiecare are ceva de “ascuns” sub machiaj. Make-up artistii au cunostintele, talentul si experientele necesare pentru a va personaliza machiajul caci fata dumneavoastra este unica, astfel ca fiecare linie trasata si fiecare culoare aplicata pe chipul vostru va fi in stransa legatura cu caracterele fetei dumneavoastra, cu tenul si culoarea naturala a acestuia, cu rochia si decorul de nunta in care veti aparea etc.

Conturul ochilor si culorile machiajului va pot schimba radical imaginea: ochii vor parea mai mari sau mai mici in functie de forma fetei, vor fi mai luminosi ori mai umbriti, culoarea irisului va fi evidentiata, buzele vor parea mai senzuale, obrajii vor fi pusi in evidenta sau nu, orice modificare este posibila pentru frumusetea voastra.

Vedetele sunt atat de frumoase nu neaparat datorita faptului ca natura le-a inzestrat cu tot ceea ce place ochilor. Ele sunt frumoase pentru ca evidentiaza calitatile si ascund defectele. Am sa va vorbesc mai jos de cativa make-up artisti romani celebri ce au facut minuni din chipurile vedetelor.

Make-up artistul Alexandru Radulescu este renumit in lumea vedetelor autohtone si mai ales al cantaretelor. Acesta a lucrat cu Ana Lesko, realizandu-i machiajul in videoclipul Anicyka Maya, este make-up oficial al trupei Blondi, dar lucreaza si cu Haven, Angela Similea si Ovidiu Comornic. Tot el s-a ocupat de machiajul Monicai Davidescu si a lui Lucian Mitrea, colaboreaza cu Andreea Banica si lucreaza ca si stilist al Monicai Nae, iar lista poate continua. Machiajul nu-i o meserie usoara si, asociat talentului, make-up artistul are nevoie de multe cunostinte in domeniu, asociind culorile machiajului atat cu caracterele chipurilor cu care lucreaza cat si cu decorul in care vedetele apar.

Tutorial de machiaj de mireasa: inspira-te de la Miranda Kerr
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: