Setari Cookie-uri

Make-up artistii, vrajitori ai frumusetii

Pentru ziua nuntii nu ar trebui sa existe limite! Aceste momente pline de emotie si bucurie sunt unice in viata voastra si nu mai este momentul sa va ganditi la frumusetea naturala. Acum trebuie mai mult ca oricand sa straluciti, sa ascundeti toate imprefectiunile ce stau in calea frumusetii si sa indrazniti sa aratati ca o printesa, caci o data in viata sunteti mirese sau cel putin asa sperati atunci cand sunteti.

Carmen Dinca este make-up artist renumit. Ea si-a inceput cariera cantand si a stat 10 ani la Corul Radiodifuziunii Romane, apoi a continuat cu Loredana si Directia 5, facand mai tarziu un mic popas si la MCM Romania. Multi dintre noi o cunosc pe Carmen din trupa “Camionane'n multime” cu care a lansat albumul "Plastic". Intre 2005-2006 a urmat un curs de make-up care s-a imbinat perfect cu pasiunea ei pentru machiaj, ajungand ca astazi sa fie make-up artist la Avon.


Un make-up artist cunoscut international este Dana Argesan, care a fost invitata pentru a saptea oara consecutiv la cea de-a 60-a editie a festivalului de la Cannes, facand parte din echipa celor 25 make-up artisti ai vedetelor. Dintre celebritatile pe care le-a machiat la aceasta ultima participare enumeram: Alain Delon, Emmanuelle Vaugier, Ellie Medeiros, Julie Gayet, Arielle Dumbas, Laurent Vay, Alisson Paradis, Kylie Minogue.

V-am vorbit despre acesti profesionalisti ca sa va faceti o idee cat mai clara despre cea ce inseamna “minunile cosmeticii” si despre rezultatele muncii unui make-up artist.

V-am selectat mai jos doua site-uri ale unor make-up artisti care va pun la dispozitie servicii pentru mirese.

https://www.makeupart.ro/

https://www.nicolemachiaj.com/

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.