Setari Cookie-uri

Trucuri pentru o coafura perfecta

Alaturi de multe alte detalii ce participa la imaginea de ansamblu a miresei, coafura este cea care aduce un plus frumusetii, feminitatii si gingasiei acesteia, in conditiile in care aranjarea parului a fost una reusita. Nu doar aranjarea suvitelor face ca o coafura sa fie reusita, ci si sanatatea parului, culoarea acestuia si potrivirea coafurii cu restul detaliilor: cu rochia, cu personalitatea miresei, cu accesoriile de par, cu voalul etc.

Odata ce ai gasit persoana care sa se ocupe de parul tau, nu ezita sa faci o proba, aceasta spune adevarul despre profesionalismul acelei persoane dincolo de diplome, renume etc. La proba ar fi bine sa mergi cu rochia, bujteriile de par, voalul, tot ceea ce vei folosi in ziua nuntii. Ideal ar fi sa fie prezenta la aceasta proba si persoana care te va machia, in felul acesta vei putea vedea exact cum vei arata in ziua nuntii, iar daca apar unele inconveniente acum este momentul sa le rezolvi.

Nu uita sa iti vopsesti parul sau radacinile nou crescute (dupa caz) inainte cu doua saptamani de ziua nuntii.

Astazi voi spune “DA”


In emotionanta zi a nuntii va trebui sa te coafezi imbracata intr-o bluza decoltata in asa fel incat sa te poti dezbraca de ea fara a afecta coafura. De asemenea trebuie sa tii cont si de rochia de mireasa: daca nu o poti imbraca peste coafura, atunci te vei coafa imbracata mireasa.

Va doresc sa fiti cele mai frumoase mirese si sa aveti o casnicie fericita, plina de clipe frumoase.

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.