Setari Cookie-uri

Manichiura de mireasa

Mainile catifelate si ingrijite au reprezentat de multe ori o carte de vizita pentru femeile rafinate si elegante. Unghiile sunt o marca a feminitatii, alaturi de gesturi si multe alte mici detalii ce confera frumusete si gingasie unei femei.

Mainile catifelate si ingrijite au reprezentat de multe ori o carte de vizita pentru femeile rafinate si elegante. Unghiile sunt o marca a feminitatii, alaturi de gesturi si multe alte mici detalii ce confera frumusete si gingasie unei femei.

Alaturi de alegerea rochiei de mireasa, a coafurii si a machiajului, manichiura ridica de asemenea indecizii in alegerea unui model. Insa, inainte de toate, unghiile trebuie corect ingrijite.

Ingrijirea unghiilor

Daca unghiile voastre sunt fragile si se rup usor ori se “sparg”, probabil principala problema o reprezinta carenta din alimentatie a siliciului sau a calciului, ori a unor vitamine. Puteti remedia aceste probleme introducand in regimul vostru alimentar lactatele, fructele (in special alune, nuci, mere), legumele si carnea de pui sau peste la gratar.

Daca unghiile se si exfoliaza, puteti adauga schimbarilor alimentare o ingrijire adecvata a acestora. Piliti-le cu o pila de carton in aceeasi directie si inmuiati-le inainte de fiecare manichiura in ulei de masline usor incalzit in care ati picurat in prealabil zeama de lamaie. Efectele de hidratare si crestere a rezistentei unghiilor va vor surpinde!

Citește și:

Cu sau fara unghii false?

Unghiile foarte lungi si de cele mai multe ori false nu sunt obligatoriu potrivite unei mirese. In primul rand forma si lungimea unghiilor se aleg si in functie de aspctul degetelor si al mainii in general. Astfel, pentru degetele subtiri insa mai scurte se potrivesc unghiile de lungime medie si rotunjite la varf. Pentru degetele mai groase sunt potrivite unghiile de forma patrata si lungi. Pentru degetele lungi unghiile trebuie sa fie mai scurte, altfel dau iluzia unor degete prea lungi iar ceea ce este mult strica. Pentru degetele normale cea mai potrivita manichiura este cea naturala ori cu unghii false, insa imitand naturaletea. De asemenea nu trebuie sa considerati ca cele mai frumoase degete sunt cele care au unghii lungi ci, din contra, unor femei li se potrivesc mai bine unghiile scurte.

Unghii cu... model

Citește și:

Cea mai feminina manichiura, ce inspira gingasie si o eleganta subtila este manichiura frantuzeasca. Chiar daca nu vi se pare iesita din comun, acest gen de manichiura este foarte potrivita pentru mirese. De asemenea puteti folosi in locul benzii albe o culoare arginitie, aurie, verziue etc. astfel incat sa va asortati unghiile la rochia de mireasa, buchet, stilul nuntii etc. Atentie insa, nu incepeti trasarea benzii de culoare prea jos pe unghie, in felul acesta va creaza aspectul unor unghii scurte, nu lungi, asa cum ati dori.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.