Setari Cookie-uri

Manichiura de mireasa

Mainile catifelate si ingrijite au reprezentat de multe ori o carte de vizita pentru femeile rafinate si elegante. Unghiile sunt o marca a feminitatii, alaturi de gesturi si multe alte mici detalii ce confera frumusete si gingasie unei femei.

Sunt foarte moderne picturile pe unghii. Totusi ceea ce este prea incarcat nu este neaparat frumos. Picturile sunt indicate sa fie facute peste o singura culoare ci nu peste manichiura frantuzeasca sau combinatii de alte culori. Daca va incarcati prea mult unghiile, vor iesi acestea in evidenta, ci nu mana dumneavoastra si totodata vor crea iluzia de degete mai scurte, indiferent de lungimea unghiilor. Puteti folosi in locul picturilor strasuri pentru unghii, mult mai elegante si potrivite unui astfel de eveniment.

Nu uitati ca tot ceea ce faceti este pentru frumusetea voastra, caci mireasa trebuie sa iasa in evidenta prin frumusete, feminitate si gingasie ci nu accesoriile acesteia. Menirea bijuteriilor, coafurii, machiajului este una comuna: frumusetea miresei! Chiar daca veti avea aceasta tendinta, incercati sa nu exagerati nici un detaliu care credeti ca v-ar face “mai frumoasa”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.