Setari Cookie-uri

3 diete pentru miresici

Cum nunta este (sau ar trebui sa fie ) o data in viata, pregatirile pentru acest minunat eveniment trebuie sa fie pe masura. Daca in privinta localului a invitatilor si a altor probleme organizatorice te descurci alaturi de alesul inimii tale, nu cumva sa uiti insa si de pregatirile privind imaginea ta.

Alimente interzise:
• FAINOASE: paine, cereale, paste, produse de patiserie, fulgi de ovaz, orez,
• CARNE: vita, pasare - pui (aripi, pioept si pulpe), porc, vitel, rata, gasca, produse semi-preparate,
• LEGUME: morcovi, porumb, cartofi, rosii (maxim una/zi), sfecla,
• FRUCTE:orice fel de fructe.
• LACTATE: branza cu continut mare de grasimi, iaurt, inghetata, lapte de soia, smantana, lapte (integral, semidegresat),
• ALCOOL: de orice fel, inclusiv bere si vin.
• DULCIURILE de orice fel.

Dieta disociata in 5 zile

In prima zi: puteti consuma numai carne, fiarta sau la gratar, nu prajita (include lipide). Se pot consuma de asemenea mezeluri usoare, cu cat mai putine grasimi, precum cele de pasare (in special pui sau curcan).

In a doua zi: se vor consuma numai legume, crude sau fierte. Nu se vor folosi sosuri cu uleiuri sau orice alt tip de condimente ce contin grasimi sau dulciuri (maioneza).

Citește și:

In a treia zi: se pot consuma lactate de diferite tipuri, fie branzeturi, iaurturi, lapte, exceptand smantana si cascavalul care sunt foarte bogate in grasimi.

In a patra zi: se poate consuma carne de peste, preferabil cod, ton sau stiuca.

In a cincea zi se vor consuma numai fructe. Acestea pot fi consumate ca atare, sub forma de sucuri (neindulcite), salate de fructe (fara adaosuri) etc.

Dieta cu struguri

Pentru ca tot este sezonul lor ne putem bucura de gustul dulce al boabelor de struguri si in acelasi timp sa eliminam kilogramele in plus. Desi unele mituri spun ca strugurii ingrasa, acestia ingrasa doar in asociere cu alte alimente. Dieta cu struguri de tine doua-trei zile pe saptamana, in aceste zile mancand doar 1,502 kg de struguri pe zi, fara a cosnuma alte alimente. Strugurii sunt bogati in vitamine, minerale si alte substante ce aduc diverse beneficii asupra sanatatii noastre, prevenint si ajutand in tratarea multor boli, recum : anemie, stres, nervozitate, scaderea capacitatii de memorare, astm, reumatism, guta, suprasolicitare musculara, boli cardio-vasculare etc.

Citește și:

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.